Izbaudi ātrumu tuvāk mākoņiem! Izklaide adrenalīna cienītājiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ir lietas, kas nekad nemainās, tai skaitā, vēlme pēc atpūtas mūsu saspringtajā ikdienā. Bet, ņemot vērā, ka dienas gaitas mēdz būt visai aktīvas, arī atpūtu meklējam atbilstošu – ķermeni un prātu nodarbinošu.

Arī TVNET pārstāvji labprāt iesaistās aktīvas atpūtas baudīšanā, tāpēc nolēmām izmēģināt iespējams piemirsto adrenalīna un pozitīvo emociju lādiņu – kartingu. Lai piešķirtu papildus asumu izjūtām, šoreiz devāmies uz 333 trases kartingu, bet ne kā ierasts Pierīgas mežu ielokā, bet gan tuvāk mākoņiem - t/c "Spice" autostāvvietas 5. stāvā.

Pēc braucieniem pat izturīgākie atzina, ka spēks rokās vajadzīgs, ja gribi pacīnīties par pirmo vietu. Bet, ja cīniņš par medaļām nav tik būtisks, tad droši var nesteidzoties patrenēties, kā ar glaunu driftu izņemt pat asākos līkumus.

Ja arī Tevi uzrunā asas izjūtas vai sevis izaicināšanas prieks, tad dodies uz t/c "Spice" autostāvvietas 5. stāvu, kur ir izveidota īsta kartingu trase. Pieejami ir braucieni ar kartingiem gan pieaugušajiem, gan bērniem (augumā no 135cm). Uzaicini draugus un tās būs īstas sacīkstes! Izbaudi adrenalīnu, ātrumu un asus pagriezienus, traucoties kartinga trasē ar panorāmas skatu uz Rīgu.

Piesaki savu kartinga braucienu ŠEIT.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu