Igors Miglinieks par vienpatīgo dzīvi Ķīnā bez ģimenes: Dzīvojam divās atšķirīgās realitātēs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Igors Miglinieks
Igors Miglinieks Foto: Publicitātes foto

Olimpiskais čempions basketbolā Igors Miglinieks pēdējos sešus gadus bez ģimenes un saviem astoņiem bērniem dzīvo nevis Latvijā, bet Ķīnā. Izdevumam "Ieva" viņš atklāja, kā ir aizvadīt ikdienu bez ģimenes. 

Kā atklāj Miglinieks, viņš prom no Latvijas ir desmit mēnešus gadā. "Ikvienam cilvēkam jābūt savam laikam, kad viņš ir viens. Vientulība pareizās devās nāk tikai par labu. Taču skaidrs, ka man šis vientulības, vienpatības devas ir par daudz. Toties mana sieva Diāna var tikai sapņot par vienpatību, jo ap viņu visu laiku ir mūsu seši bērni. Dzīvojam divās galējībās, divās atšķirīgās realitātēs."

Tāpat viņš norāda, ka mēģina pēc iespējas vairāk ar ģimeni sazināties virtuāli, piemēram, piedaloties vakariņās ar video zvana starpniecību. 

"Jā, protams, es palaižu garām to, kā aug mani bērni. Cenšos to kompensēt tad, kad bērni ciemojas pie manis. Pagājušajā sezonā diemžēl neizdevās atbraukt vecākajām meitām. Līdz ar to nav tā, ka atbraucu un esmu šokā - vai, kā visi izauguši! Arī tad, kad pats esmu Latvijā, cenšos kompensēt zaudēto. No otras puses - bērniem ir savs, noslogots režīms, kurā es nepiedalītos, arī dzīvojot šeit. Skola, treniņi, pulciņi, nodarbības... Toties brīžos, kad esam kopā, ar bērniem cenšos būt simtprocentīgi," norāda Miglinieks. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu