"Nebija ne dokumentu, ne telefona." Apsargs Rīgā izglābj apmaldījušos sirmgalvi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Pirmdienas, 5. augusta, vakarā policija Rīgā saņēmusi izsaukumu par kādu sievieti, kas, zaudējusi orientāciju, klīst Pārdaugavā. Ierodoties notikuma vietā, likumsargi konstatējuši, ka sirmgalve nezina, kā nokļūt mājās, kā arī viņai līdzi nav bijuši ne dokumenti, ne telefons, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Policijai bija zvanījis kādas teritorijas apsargs, kurš pamanījis bezpalīdzīgo sievieti. Ierodoties policijai, sirmgalve pastāstīja, ka laikam noticis "kaut kas ar galvu" un viņa apmaldījusies. Viņai līdzi nav bijis ne kāds personu apliecinošs dokuments, ne telefons. Turklāt sievietes nosauktais vārds un dzīvesvietas adrese nesakrita ar policijas datubāzē esošajiem datiem.

Pēc brīža gan izdevies noskaidrot sirmgalves dzīvesvietu, un policisti viņu tajā nogādājuši. Dzīvoklī sievieti sagaidījis norūpējies vīrs, kuram arī nebija jausmas, kā viņa nonākusi tik tālu no mājām. 

Kādu mirkli pēc tam, kad sieviete bija nogādāta mājās, policisti saņēmuši informāciju par bezvēsts prombūtnē esošu personu, kuras apraksts un vārds un uzvārds atbildis kundzei, kam likumsargi tikko bija palīdzējuši. Policistiem tādēļ atlicis vien ziņot, ka sieviete jau atrasta un droši nogādāta mājās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu