Levandovskis vēlas, lai "Bayern" papildina sastāvu ar trīs spēlētājiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Levandovskis
Roberts Levandovskis Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas futbola granda Minhenes "Bayern" uzbrucējs Roberts Levandovskis uzskata, ka viņa pārstāvētajai vienībai nepieciešami vēl trīs spēlētāji, lai tā būtu gatava gaidāmajai bundeslīgas sezonai.

Polijas futbolists tika citēts žurnālā "Sport Bild", sakot, ka klubam nepieciešams uzbrucējs ar plašu arsenālu pat tad, ja izdosies vienoties ar Mančestras "City" spēlētāju Līroju Sanē.

Pēc piedzīvotā zaudējuma Vācijas Superkausā pret Dortmundes "Borussia" uzbrucējs neslēpa, ka vēlētos, lai "Bayern" savu sastāvu papildina ar aizsardzības tipa pussargu, kā arī uzbrūkošo pussargu.

"Esam zaudējuši trīs uzbrukuma spēlētājus - Arjenu Robenu, Franku Riberī un Hamesu Rodrigesu, bet pagaidām šie spēlētāji nav aizvietoti ar citiem," par komandas sastāvu teica spēlētājs.

"Bayern" starpsezonā pievienojās aizsargi Lukass Ernandess no Madrides "Atletico" un Benžamēns Pavārs no "Vfb Stuttgart". Tāpat no Hamburgas SV (HSV) Minhenes klubam pievienojies uzbrucējs Fiete Arps.

Iepriekš jau ziņots, ka "Bayern" izrāda interesi par Sanē. Skaidrība šajā darījumā varētu būt tuvāk septembrim, kura sākumā arī noslēdzas bundeslīgas transfēru logs.

Tikmēr jau nākamajā piektdienā "Bayern" uzsāks jauno sezonu, spēkojoties ar Berlīnes "Hertha".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu