"Ja vien varētu izvēlēties starp tauriņiem vēderā un tarakāniem galvā." Mūrniece dalās pārdomās par mīlestību (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos publiskojusi pārdomu pilnu ierakstu par kādu romantisku tēmu - mīlestība. 

Mūrniece regulāri vietnē "Facebook" dalās ar dziļdomīgiem tekstiem par dažādām tēmām, taču šoreiz uzmanības centrā bijusi iemīlēšanās tēma.

"Tarakāni galvā bieži nokauj tauriņus vēderā. Mani tarakāni manus tauriņus. Viņa tarakāni manus tauriņus un otrādi. Mūsu tarakāni un tauriņu nav vai ir tikai tauriņi. Vai satiekas tie - tikai ar tauriņiem un tie - tikai ar tarakāniem... Tik dažādi katram. 

Tik dažādas sajūtas, tik dažādas iemīlēšanās, mīlestība un tik dažādas šķiršanās.

Droši vien arī man ir bijuši tauriņi, vairs neatceros. Droši vien. Par saviem tarakāniem esmu droša, ka tie visi vietā un arī turpmāk neatteikšos ne no viena paša. Lai nu kā, tie tomēr sagādā mazāk vilšanos nekā tauriņi.

Neesmu satikusi nevienu tauriņu otro reizi, kas nozīmē, ka viņi nav pārāk uzticami, neatgriežas. Esmu redzējusi tos, kas naktī lido uz sveci, ilgās pēc gaismas nolemjot sevi nāvei. Esmu redzējusi tauriņus, kas pavasarī sakaltuši izkrīt no lauku mājas logu šķirbām. Esmu redzējusi tos, kas iepinas zirnekļu tīklos un tur paliek. Un tos, kurus noķer vardes pusdienām (vardes ķer tauriņus vai man tā tikai izlicies?).

Un tās rozā brilles, kas nāk komplektā ar neuzticamajiem tauriņiem? Ir kāds, kuram tās netraucē būt loģiskam un stingram savos lēmumos? Ir kāds, kuram tās saglabājas visu mūžu un nekad nenokrīt? Un vēl un vēl...

Ja vien varētu izvēlēties starp tauriņiem vēderā un tarakāniem galvā. Starp rozā brillēm, kas nekad nenokrīt un loģiskiem lēmumiem. Starp mīlestību, kas nekad nepāriet un iemīlēšanos, kas pāraug mīlestībā. Starp šķiršanos un nešķiršanos 

Varbūt vienkārši izvēlēties kādu, būt kopā ar viņu un tad ieviest tauriņus, rozā brilles, bet visu balstīt uz uzticēšanos, cieņu un uzticību? Jā, un iespēju saglabāt savus tarakānus," rakstīja Mūrniece.

Par uzņēmējas sajūtām sajūsmā ir arī viņas atbalstītāji, tai skaitā dziedātāja, modele un dīdžejmeitene Liene Ušakova, kura atklāja, ka katru Mūrnieces ierakstu lasa ar aizturētu elpu. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu