Aizvadītajā diennaktī 96 ceļu satiksmes negadījumos cietuši 17 cilvēki

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas ekipāža. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas ekipāža. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 17 cilvēki, tai skaitā divi gājēji un seši velosipēdisti, noskaidrots Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Trešdien, 7. augustā, valstī kopumā reģistrēti 96 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 17 bijuši ar cietušajiem, tātad nevienā avārijā nav cietis vairāk par vienu cilvēku, turklāt neviena avārija arī nav beigusies letāli.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 35 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē 18, Zemgalē 15, bet Latgalē un Vidzemē - pa 14, liecina VP apkopotie dati.

Trešdien uz Latvijas ceļiem aizturēti septiņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Latgalē trešdien pieķerti trīs dzērājšoferi, bet visos pārējos reģionos - pa vienam. Narkotikas lietojušais autovadītājs pie stūres bija sēdies Rīgas reģionā.

Trešdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 264 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 73 - noformēti Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 581 protokolu, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu