Divu stundu laikā vīrietis Kalifornijā veicis daudzas laupīšanas un nogalinājis četrus cilvēkus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Dienvidkalifornijā kāds "dusmu pilns" vīrietis trešdien, 7. augustā, bija devies divu stundu garā slepkavošanas un laupīšanas trakumā, kuru laikā nogalinājis četrus un ievainojis divus cilvēkus, vēsta "Associated Press".

Uzbrukumi vairāk nekā pusducim vietu notika aptuveni divu stundu laikā divās pilsētās. Noziegumi šķietami veikti pilnīgi nejauši, un vienīgie vīrieša motīvi bijuši "laupīšana, naids, slepkavība", sacīja policijas pārstāvji.

Vīrietis sadūris divus cilvēkus dzīvokļu mājā, kurā mitinājies. Viens no viņiem tika atrasts miris notikuma vietā, bet otrs nogādāts slimnīcā, kur pārtrūkusi arī viņa dzīvība.

Pēc tam uzbrucējs devies un kādu konditoreju. Tās īpašniece pastāstīja, ka vīrietis ieradies ap četriem pēcpusdienā un uzreiz devies pie kases aparāta. Viņa pati tobrīd nav atradusies aiz letes. Konditorejas īpašnieci viņš visticamāk noturējis par klienti - vīrietis viņai parādījis ieroci, savācis naudu un devies prom.

Pēc tam vīrietis aplaupījis apdrošināšanas biroju, kur arī vairākkārt sadūris 54 gadu darbinieku. Apsardzes kompānija redzēja novērošanas ierakstu un sazinājās ar policiju. Pirms došanās prom, uzbrucējs aplaupīja arī blakus esošo iestādi.

Neilgi pēc sešiem viņš piestāja degvielas uzpildes stacijā, kur "bez jebkāda iemesla" uzbruka vīrietim, kurš uzpildīja savu auto. Cietušais tika sadurts mugurā un viņa "deguns tika gandrīz nogriezts". Vīrietim palīgā piesteigušies blakusesošie.

Detektīvi izsekoja aizdomās turamā auto līdz veikala "7-Eleven" stāvvietai. Brīdi pēc viņu ierašanās vīrietis iznāca no veikala, rokās turēdams lielu nazi un šaujamieroci. Viņš veikalā bija sekojis sargam, sadūris to, un paņēmis viņa ieroci.

Policija lika aizdomās turamajam nomest ieročus, kam viņš pakļāvās un tika arestēts. Jau pēc aizturēšanas likumsargi uzzināja, ka laupīšanas laikā nogalināts arī kāds "Subway" darbinieks.

Policijas darbinieki, veicot izmeklēšanu, nopratinājuši vīrieti un ievākuši pierādījumus noziegumu vietās.

"Mēs zinām, ka vīrietis bija dusmu pilns un šovakar nodarījis kaitējumu daudziem cilvēkiem," sacīja likumsargi.

Policijas pārstāvji arī paziņoja, ka vīrietis un visi upuri ir latīņamerikāņu izcelsmes.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu