"Znaroks zina, kā izcīnīt Gagarina kausu!" Daugaviņš par gaidāmo sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: HC Spartak Moscow (Facebook)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" galvenais treneris Oļegs Znaroks ir treneris, kurš zina, kā izcīnīt Gagarina kausu, intervijā līgas mājaslapai izteicies komandas spēlētājs Kaspars Daugaviņš.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" vienība par jauno komandas galveno treneri iecēla Oļegu Znaroku, kuram palīdzēs Harijs Vītoliņš

Līgums ar 56 gadus veco Znaroku noslēgts pēc sistēmas 1+1. 

Daugaviņš Znarokam veltījis atzinīgus vārdus, uzskatot, ka "Spartak" vienībai ir iespējas izcīnīt Gagarina kausu.

"Patīkami, ka mums tagad ir treneris, kurš zina, kā izcīnīt Gagarina kausu. Uzskatu, ka šosezon mēs noteikti būsim vieni no pretendentiem uz šo titulu." 

Daugaviņš arī atklāja to, ka Znaroks palicis tāds pats kā laikā, kad vadīja Latvijas izlasi. "Oļegs palicis tāds pats. Raksturs jau nemainās. Znaroka vadībā iepriekš neesmu trenējies sezonai, bet Maskavas "Dinamo" nometnes treniņu plāns bija identisks šim."

31 gadu vecais Latvijas izlases uzbrucējs pagājušajā sezonā 58 regulārā čempionāta spēlēs guva 13 vārtus un veica 23 rezultatīvas piespēles.

Savukārt Mārtiņš Karsums 56 mačos guva deviņus vārtus un veica 15 rezultatīvas piespēles.

Znaroks no 2010. līdz 2014.gadam trenēja Maskavas "Dinamo", kur viņa palīgs bija Harijs Vītoliņš, komandai divas reizes izcīnot Gagarina kausu. Savukārt 2016./17.gada sezonā Znaroks līdz Gagarina kausam aizveda Sanktpēterburgas SKA komandu, bet pērn atstāju galvenā trenera amatu šajā vienībā.

Laikā no 2006. līdz 2011.gadam Znaroks kopā ar Vītoliņu vadīja arī Latvijas izlasi, ar ko 2009.gadā sasniedza pasaules čempionāta ceturtdaļfinālu. Paralēli viņi strādāja arī ar KHL klubu Balašihas MVD, ko 2010.gadā aizveda līdz Gagarina kausa finālam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu