Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Slavena erotiskā modele atklāti par striptīzdejotājas profesijas tumšo pusi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Netālu no Tallinas pilsētā Piritā zeļ tiešsaistes pornobiznesa centrs, kurā strādā vairāki desmiti modeļu, starp kurām ir arī tetovētā un kolorītā modele ar segvārdu Čerija Foksa (23). Viņa nāk no Lielbritānijas, kur arī aizvada lielāko daļu sava laika, strādājot par erotisko modeli vai striptīzdejotāju. Intervijā portālam elu24.ee viņa atklāja savas profesijas ēnas puses.

Kā norādīja Foksa, viņai striptīzdejošana ir mīļākā nodarbe. "Man patīk dejot, es esmu laba dejotājs. Es gadiem ilgi dejoju baletu, tāpēc zinu, ka man dejošana padodas labi."

Taču šai profesijai ir arī ēnas puses, par kurām viņa nekautrējās runāt publiski. 

"Cilvēki domā, ka striptīzdejotājām tiek maksāta parastā alga klubā, bet tas tā nav. Patiesībā viņām ir jāmaksā, lai varētu strādāt. Striptīza klubs iekasēs maksu par telpas īri un komisijas maksu par dejām. Tātad, ja striptīzklubā neviena neviena un dejas nav pasūtītas, arī nauda neienāk."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cherry Fox (@misscherryfox) on

Foksa pastāstīja, ka daudziem pēc amerikāņu filmā ir radies iespaids, ka dejotājām uz skatuves aiz apakšveļas bāž naudu, taču realitātē tā gluži neesot. "Lielbritānijā uz skatuves naudu var nopelnīt ļoti maz. Skatuve joprojām pastāv, taču nauda tiek maksāta par privātām dejām. Savukārt Amerikā tas ir tāpat kā filmās: dejojot uz skatuves var nopelnī naudu."

Tāpat modele un dejotāja pastāstīja, kas tad īsti notiek privātās dejas laikā. 

"Klients maksā pirms dejas, un, ja viņš vēlas dot dzeramnaudu, viņš to var darīt. Bet tas nav obligāti. Tāpat dejas laikā nav kontakta. Ja dejotājai mugurā vēl ir drēbes, viņa var sēdēt klienta klēpī vai likt rokas uz pleciem, bet, tad kad drēbes tiek novilktas, nedrīkst būt nekāda kontakta. Ja klientam nevar uzticēties, viņam jāsēž uz savam rokām. Klienti nedrīkst pieskarties ne sev, ne dejotājai. Striptīzklubā noteikumi ir ļoti stingri, pieskaršanās ir nelikumīga."

Foksa kliedēja arī mītus pa to, ka privātās dejas laikā notiek sekss, norādot, ka tā nebūt nav. "Viss notiek pēc noteikumiem. Neviens nevēlas tikt sodīts par likuma pārkāpšanu."

Dejotāja gan nenoliedz, ka noteikumi netiek pārkāpti. "Tā var gadīties, bet tad dejotāja tiks atlaista vai pat arestēta, kad kāds to ieraudzīs drošības kameru ierakstos. "

Gadījumos, ja klients neievēro noteikumus, tiek piemēroti dažādi soda mēri. "Klients var tikt izmests no kluba. Dažreiz nepieciešamības gadījumā var tikt izsaukta policija. Piemēram, kad klients mēģina apgrābstīt meiteni, tas neatšķiras no uzmākšanās jebkurā citā situācijā."

Arī Foksai ir bijusi nepatīkama pieredze ar uzmācīgiem klientiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cherry Fox (@misscherryfox) on

"Man ir bijušas tikai divas sliktas pieredzes. Es dejoju, kad pēkšņi klinets mani piespieda pret sienu un mēģināja ievietot rokas neatļautās vietās. Tāpēc es izmuku ārā un teicu kluba biedram, lai mani glābj. Klients tika izmests no kluba, bet es neizsaucu policiju. Atskatoties uz to gadījumu, es domāju, ka man vajadzēja izsaukt policiju, bet tad es biju tik satriekta, ka nespēju skaidri domāt.

Otrā reize bija tāda, ka viens vīrietis mēģināja man pieskarties. Viņi zina, ka nevar to darīt, bet daudzi tomēr izmēģina savu veiksmi. Tie, kas ir piedzērušies vai domā, ka maksājot pietiekami, var pārkāpt noteikumus. Bet tas nekad nav atļauts."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cherry Fox (@misscherryfox) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu