Durants nevaino "Warriors" par iegūto traumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" bijušais spēlētājs Kevins Durants nevainojot klubu savā Ahileja cīpslas traumā, kuru viņš guva šīs sezonas izslēgšanas spēlēs.

Durants, kurš starpsezonā pievienojās Rodiona Kuruca pārstāvētajai Bruklinas "Nets", šīs sezonas izslēgšanas spēļu finālu ilgu laiku noraudzījās no malas, jo jau iepriekš bija iedzīvojies savainojumā. Tomēr piektajā spēlē "Warriors" pieņēma lēmumu sūtīt spēlētāju laukumā, kas drīz vien noslēdzās ar plīsušu Ahileja cīpslu.

Basketbolists sarunā ar "Yahoo Sports" atklāja, ka viņš neturot ļaunu prātu uz "Warriors" vienību par tās pieņemto lēmumu nesen notikušajās izslēgšanas spēlēs.

"Nē pie joda. Kā, lai nosoda "Warriors"?" retoriski jautāja basketbolists. "Dzirdēju, ka komanda esot mani piespiedusi atgriezties laukumā - neviens man nebilda ne vārda pirms es devos laukumā. Biju tikai es un Riks Celebrini (komandas ārsts) - strādājām kopā katru dienu," iepriekš izskanējušās baumas noliedza Durants.

"Tiklīdz sākās finālsērija es nolēmu atgriezties piektajā spēlē.... Protams, ka tā nebija. Tas vienkārši notika," atzina sportists. "Neviens par notikušo nav atbildīgs, un mums ir jādzīvo tālāk, jo drīzumā es atgriezīšos laukumā," optimistiski noskaņots bija Durants.

"Warriors" piektajā spēlē bija iedzinējos ar 3-1 un, lai arī spēlētājs ļoti vēlējās palīdzēt savai bijušai komandai, viņam gūtās traumas dēļ, visticamāk, nāksies izlaist visu 2019./20.gada sezonu.

Tikmēr Goldensteitas kluba vadība, ieskaitot galveno treneri Stīvu Keru, apgalvoja, ka pirms lēmuma pieņemšanas viss tika saskaņots ar komandas ārstu, kurš teica, ka sliktākais, kas ar spēlētāju varētu notikt, ir iespējamība, ka jau esošā ikra muskuļa trauma tiktu atsvaidzināta.

Par 2019.gada čempioniem kļuva Toronto "Raptors", kas pirmo reizi vēsturē izcīnīja līgas čempiontitulu, tomēr līdz ar tās līdera Kavai Lenarda pievienošanos Losandželosas "Clippers", Durants neslēpa, ka Kanādas komandai šis, visticamāk, arī bija pēdējais tituls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu