Malaizijas džungļos turpinās 15 gadus vecās meitenes meklēšana. Tiek izmantoti skaļruņi ar mātes balsi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Malaizijas džungļos turpinās 15 gadus vecās meitenes meklēšana. Kā vēsta varsiestādes, ceturtdien, 8. augustā, džungļos ar skaļruņa palīdzību tika raidīta mātes balss, vēsta BBC.

15 gadus vecā meitene Nora Kveirina pazuda svētdien, 4. augustā, netālu no Serembanas, kurā bija plānota atpūta ar ģimeni. 

Likumsargi jau izteikuši aizdomas, ka meitene, varētu būt mirusi, tikmēr ģimenes locekļi minējuši, ka meitene varētu būt nolaupīta. 

Pusaudze Nora, kopā ar vecākiem, jaunāku brāli un māsu kūrortā ieradās sestdien. Svētdienas rītā tēvs pamanīja, ka pusaudzes guļamistabā ir atvērts logs un pašas meitenes neesot. 

Ceturtdienas meklēšanas laikā likumsargi izmantoja ierakstu, kurā ar mātes balsi tika raidīts vēstījums - "Nora, dārgā, es mīlu tevi. Mamma ir šeit."

Gan policija, gan arī ģimenes locekļi cerēja, ka pazudušā pusaudze sadzirdēs mātes balsi un atradīsies.

Noras vecāki atklāj, ka meitenei bijušas īpašas vajadzības, tāpēc viņi netic, ka meitene pati varējusi pamest savu istabu un doties nezināmā virzienā. 

"Nora ir bērns ar īpašām vajadzībām, un viņai ir mācīšanās un attīstības traucējumi, kas viņu padara īpaši neaizsargātu, un mēs baidāmies par viņas drošību."

Zināms, ka ģimene vairākus gadus dzīvo Londonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu