"Mēs zinājām, ka šiem bērniem jābūt kopā." ASV homosekusāls pāris adoptē sešus bērnus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

ASV Pitsburgā homoseksuāls pāris Stīvs un Robs Andersoni Makleini adoptējuši sešus bērnus - trīs meitenes un trīs zēnus, vēsta portāls "People".

Visi bērni savstarpēji ir asinsradinieki un viņi piecus gadus dzīvojuši audžuģimenēs. Taču Andersoni-Makleini ir spējuši dot visiem sešiem bērniem mājas uz mūžu. Pats pāris kopā ir jau vairāk nekā 10 gadus. 

"Mēs ieraudzījām viņu fotogrāfijas un iemīlējāmies. Tik daudz brāļi un māsas tiek izšķirti, jo cilvēki parasti vēlas adoptēt jaunākos bērnus. Mēs abi zinājām, ka šiem bērniem ir jābūt kopā," stāsta 47 gadus vecais Robs.

Karlosam ir 14 gadi, Gvadalupei 13, Marijai 12, Selēnai 10, Nasam ir 9 gadi, bet Maksam 7. Viņi visi ieradās pie pāra 2018. gadā. 

"Pēc pirmās nedēļas, kad viņi ciemojās pie mums, bērni jautāja, vai var palikt pie mums uz mūžiem," stāsta 48 gadus vecais Stīvs. "Mēs aizvedām viņus uz parku un zooloģisko dārzu, un spēlējāmies pagalmā, tas viss viņiem bija kaut kas pavisam jauns," piebilst viens no tēviem.

Medijs "Today" jau iepriekš vēstīja, ka Stīvs un Robs jau ir vecāki diviem zēniem. Stīvam no iepriekšējās laulības ir divi nu jau pieauguši dēli - Stīvs Parkers un Noa.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu