Kameras sekos visur. Jaroslava Barišņikova un viņa mīļotā vīrieša ikdiena būs redzama jaunā šovā (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jaroslavs Barišņikovs un viņa mīļotais Kārlis
Jaroslavs Barišņikovs un viņa mīļotais Kārlis Foto: Jānis Škapars/TVNET

8. augustā ar pasākumu, kas pulcēja iecienītāko pašmāju raidījumu, šovu un seriālu vadītājus un dalībniekus, tika atklāta STV Pirmā! un 360TV rudens sezona, kurā tika pastāstīts par kanālu gaidāmajiem jaunumiem. 

Rudens sezonas pārsteidzošākais jaunums būs realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra”, kas pirmizrādi piedzīvos jau septembrī. Tas ļaus ielūkoties vairāku sabiedrībā zināmu personību privātajās dzīvēs, uzzināt, kāda ir populāru ļaužu ikdiena, turklāt aktualizēs sociāli nozīmīgas tēmas. Šovā būs redzams arī skandalozais modes eksperts Jaroslavs Barišņikovs, kurš šobrīd kardināli mainījis tēlu, kopā ar savu draugu Kārli, un runās par to, kāpēc viņiem ir svarīgi legalizēt savas attiecības.

Pie skatītājiem nonāks trīs pavisam privāti attiecību stāsti par atpazīstamu personību ģimeņu priekiem, bēdām un problēmām. TV kameras ik dienu sekos līdzi viņu gaitām, tāpēc viss, kas būs redzams ekrānā, notiks “bez filtra” – tie būs īsti notikumi un patiesas emocijas. Šovs ļaus uzzināt visu par slavenību privātās dzīves aizkulisēm un gūt atbildes par to, kāda patiesībā ir viņu ikdiena.

Kā pasākumā atklāja pāris, viņi nebaidās no tā, ka visa viņu dzīve tiks "izlikta uz delnas". Tā, piemēram, viņu draugi jau lieliski zina, kas notiek viņu abu attiecīu iekšpusē.

Barišņikovs piebilda, ka pēdējā laikā nav bijis aktīvs sociālajos tīklos, taču šovā būs lieliski redzams, kas notiek viņa dzīvē, jo kameras pārim sekos visur. Viņš norādīja, ka vēlas kliedēt mītus ap sevi - daudzi uzskatot, ka viņš tikai apmeklē pasākumus un dzer šampanieti, taču tā nebūt nav, jo abi vīrieši strādā "Narvesen" un aizvada pilnīgi "normālu" dzīvi. 

Foto: STV un 360TV rudens sezonas atklāšanas ballīte

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu