Retro FM ēterā spēle"Atkal Divnieks" – mainām zināšanas pret balvām

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

"Gribēju nest tev vēl vasaras saules siltākos starus,vīgriežu saldo skurbumu, vakarus garus. Taču vasara aizsteidzās miglas mētelī tinoties, pāri kūpošām pļavām tīteņos pinoties.."

Klāt augusta dzestrās naktis un vēsie rīti, kas vēsta par rudens tuvumu. Daudziem no mums šis laiks nozīmē skolas sākumu, steigu, sastrēgumus un vissvarīgākais - gatavošanos šim lielajam notikumam - rudenim, kas nes jaunu sākumu un satraukumu ikvienam!

Ar prieku varam paziņot, ka šogad RETRO FM ir gatavs palīdzēt vecākiem sagatavot savas atvases skolas gaitu atsākšanai vai uzsākšanai!

No 19. līdz 30. augustam aicinām piedalīties radio spēlē "ATKAL DIVNIEKS" un laimēt ārkārtīgi vērtīgas un noderīgas balvas, kuras noderēs ne tikai skolēniem, bet arī pašiem vecākiem. Kā galvenie palīgi, kas padarīs vasaras noslēgumu nesteidzīgāku un mazāk satrauktu, būs mūsu atbalstītāji un draugi:

- Jāņa Rozes grāmatnīca dāvina skolēnu mugursomu, kas pildīta ar dažādām skolai noderīgām lietām.

- Erich Krause dāvina skolas piederumus, pildspalvas, zīmuļus un flomāsterus visās varavīksnes krāsās!

- Polaris dāvina Eduarda Uspenska grāmatu “Profesora Čaiņikova lekcijas”.

- Šokolāde Pobeda dāvina saldumu izlasi, kura pat visrūgtākās domas par skolas sākumu spēs aizgaiņāt prom.

- Milzu! dāvina BIO rudzu pārslas Milzu!, lai agrie skolas rīti būtu gardāki un veselīgāki.

- Gabi dāvina davanu kartes uz saviem veikaliem, lai ceļš uz skolu būtu vieglak ejams.

Vai nav lieliski? No mūsu puses - superīgas balvas un pavisam vienkārši spēles nosacījumi, jo viss, kas Tev, radio klausītāj, ir jāizdara - no 19. līdz 30. augustam jāklausās RETRO FM, jāgaida radio ētera vadītāja uzaicinājums piedalīties spēlē "ATKAL DIVNIEKS", jāpiezvana uz ēteru, jānoklausās trīs dažādi apgalvojumi no skolas programmas un jāpasaka, kurš no apgalvojumiem ir nepareizs.

Piemēram,

Astronomija - Saules sistēmā ir 10 planētas. (NEPAREZI!) - Saules sistēmā ir 8 planētas.

Ģeogrāfija - Slovākijas galvaspilsēta ir Bratislava. (PAREIZI!)

Matemātika - Taisnleņķa trijstūrī hipotenūzas garuma kvadrāts vienāds ar abu katešu garumu kvadrātu summu. (PAREZI!)

Ja būsi pateicis, kurš no sniegtajiem trim apgalvojumiem bijis melīgs, iegūsi lielsiku skolas sākuma sagaidīšanas komplektu, kas noteikti priecēs gan Tevi pašu, gan tavas jaunākās atvases!

RETRO FM vēl veiksmīgi pavadīt pēdējās vasaras nedēļas un laicīgi sākt gatavoties skolas gaitu atsākšanai! Tiekamies ēterā no 19. līdz 30. augustam spēlē "ATKAL DIVNIEKS"!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu