Arī prokuratūra pārtrauks izmeklēšanu lietā, kurā Neimars tika apsūdzēts izvarošanā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas prokuratūra iesniegusi pieprasījumu pārtraukt izmeklēšanu, kurā pārbaudīja futbola zvaigznei Neimaram izvirzīto apsūdzību izvarošanā.

Jau ziņots, ka pirms pusotras nedēļas izmeklēšanu pārtrauca Brazīlijas policija.

"Policijas izmeklēšanā nav atrasti pierādījumi, ka tā bijusi izvarošana," teica prokurore Flavia Merlini, tajā pat laikā uzsverot, ka, ja parādīsies jauni pierādījumi, izmeklēšana tiks atsākta.

Prokuratūra, pretēji policijas lēmumam, varēja izvirzīt apsūdzības Neimaram, slēgt lietu vai pieprasīt papildu izmeklēšanu.

Neimaru izvarošanā apsūdz Nažila Trindadi Mendisa de Souza, ar kuru futbolists sapazinies caur sociālajiem tīkliem, bet incidents maijā noticis viesnīcā Parīzē.

Pret Neimaru tika sākta izmeklēšana arī par Trindadi fotogrāfiju nopludināšanu sociālajos tīklos. Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" futbolists abās apsūdzībās savu vainu noliedza.

Papildu traumām un apsūdzībai Neimara karjeru piemeklējušas citas ķibeles. Pēc iepriekšējās sezonas Francijas kausa fināla spēles, kurā Neimara pārstāvētā PSG cieta zaudējumu, viņš iedunkāja līdzjutēju, par ko vēlāk saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju, bet maijā viņš zaudēja Brazīlijas izlases kapteiņa apsēju, turklāt traumas dēļ nepiedalījās "Copa America" turnīrā.

Neimars divu sezonu laikā PSG sastāvā 58 spēlēs guvis 51 vārtus, tomēr regulāri cīnījies ar savainojumiem un izpelnījies kritiku par savu attieksmi. Šobrīd viņa nākotne komandā ir miglā tīta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu