Turnīra direktors optimistiski noskaņots par WTA sacensību nākotni Jūrmalā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Baltic Open" turnīra direktors Aleksandrs Ostrovskis un Latvijas izlases tenisiste, pasaules 22. rakete Aļona Ostapenko piedalās preses konferencē, kurā informē par Latvijas sieviešu tenisa izlases dalību Federācijas kausā.
"Baltic Open" turnīra direktors Aleksandrs Ostrovskis un Latvijas izlases tenisiste, pasaules 22. rakete Aļona Ostapenko piedalās preses konferencē, kurā informē par Latvijas sieviešu tenisa izlases dalību Federācijas kausā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Pirms divām nedēļām Jūrmalā notikušā WTA "International" turnīra direktors Aleksandrs Ostrovskis ir optimistiski noskaņots par sacensību nākotni Latvijā.

Jūlijā tenisa centrā "Lielupe" pirmo reizi Latvijā notika WTA līmeņa turnīrs, kurā uzvaras laurus plūca pašmāju tenisiste Anastasija Sevastova.

"Šobrīd viss liecina par to, ka turnīrs Jūrmalā paliks uz ilgu laiku, lai gan galīgais lēmums vēl nav pieņemts," sociālajā vietnē "Instagram" jautājumu-atbilžu sesijā raksta Ostrovskis.

Turnīra rīkotāja ir Ostrovskim piederošā Krievijas sporta mārketinga aģentūra "ONE SGM", bet iepriekš šīs sacensības tika rīkotas Maskavā, tomēr pērn nolemts tās pārcelt uz Jūrmalu. Maskavā turnīra nosaukums bija "Moscow River Cup", bet Jūrmalā - "Baltic Open".

Ostrovskis gan neizslēdz, ka turnīrs varētu atgriezties Maskavā.

"Mana devīze - nekad nesaki nekad. Lai gan šobrīd tam priekšnoteikumu nav. Ja parādīsies finansiālie partneri, kuri gatavi piedalīties WTA turnīra Krievijā rīkošanā un dot garantijas, tad viss ir iespējams," raksta Ostrovskis.

Pērn decembrī sarunā ar "kommersant.ru" Ostrovskis pauda, ka cer turnīru Jūrmalā rīkot nākamos trīs gadus.

Turnīrs Jūrmalā norisinājās tenisa centrā "Lielupe" uz māla seguma kortiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu