Pāvels Globa brīdina tās Zodiaka zīmes, kurām augustā var draudēt briesmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Pazīstamais astrologs Pāvels Globa pavēstījis, ka divām Zodiaka zīmēm šī gada augusts var kļūt par bīstamu mēnesi, vēsta Krievijas mediji. 

Globa norāda, ka augustā īpaši piesardzīgiem jābūt Vēžiem, jo šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem gada astotais mēnesis var atnest grūtību un pat briesmu lavīnu. 

Pieredzējušais astrologs iesaka Vēžiem rīkoties ar apdomu un visu nopietni pārdomāt, nekādā gadījumā neļaujoties emociju uzplūdiem, lai tiktu pieņemti izsvērti, nevis spontāni lēmumi. Globa uzskata, ka tad iespējams izvairīties no daudzām problēmām, ar kurām var nākties saskarties ne īpaši labvēlīgajā periodā. 

Globa stāsta, ka Vēžu paziņu lokā varot uzrasties kāds nodevējs, tomēr astrologs neizslēdz arī ar finansēm saistītas neveiksmes un vilšanos. 

Neveiksmes varot būt saistītas arī ar ģimeni - iespējams strīds ar tuviem cilvēkiem. Tomēr astrologs aicina neaizmirst, ka šis periods beigsies, tāpēc vēlams to pārdzīvot ar vēsu prātu. 

Otra Zodiaka zīme, kurai, iespējams, var nākties saskarties ar grūtībām augustā, esot Zivis. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji no negatīvu notikumu virknes viegli varot iedzīvoties depresijā. 

Globa norāda, ka Zivju problēmu cēlonis būšot viņi paši, jo nereti Zivis pieņemot spontānus lēmumus un nerūpējoties par apkārtējo cilvēku jūtām.

Astrologs iesaka būt gataviem un rēķināties - gan ar savu mīļoto, gan ar darbu. Viņaprāt, jācenšas izvairīties no bezjēdzīgiem strīdiem, jo vēlāk var nākties šķetināt samilzušas problēmas, kas izveidojušās pašu neapdomātas rīcības dēļ. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu