Pļaviņš/Točs nepiedalīsies nākamajā Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs
Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola pāris Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs izlaidīs augusta vidū Maskavā gaidāmo Pasaules tūres četru zvaigžņu posmu, lai tiktu galā ar veselības likstām.

Latvijas labākais pludmales volejbola pāris piektdien nedevās laukumā Eiropas čempionāta pirmās izslēgšanas kārtas spēlē, saņemot tehnisko zaudējumu, kas lika turnīru noslēgt dalītā 17.vietā.

Vēlāk Pļaviņš sociālās saziņas vietnē ievietotajā video pastāstīja, ka pāris izlaidīs nākamo Pasaules tūres četru zvaigžņu posmu Maskavā, lai tiktu galā ar veselības problēmām.

"Tāds bija komandas lēmums [neaizvadīt Eiropas čempionāta izslēgšanas kārtas spēli]. Noteikti pareizi arī izdarījām. Varbūt pat nevajadzēja braukt uz šo turnīru. Pēc kara jau visi gudri. Nespēlēsim arī nākamnedēļ gaidāmajā četru zvaigžņu turnīrā. Jāizārstē kāja, lai varu atgriezties," sacīja Pļaviņš.

Pļaviņš/Točs šosezon aizvadījuši jau astoņus Pasaules tūres posmus, kā arī piedalījās jūlijā notikušajā pasaules čempionātā, kurā izcīnīta devītā vieta. Augstvērtīgākais sasniegums Pasaules tūres posmos izdevās Ešpiņu četru zvaigžņu turnīrā, kurā izcīnīta trešā vieta. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu