Jaunieši ar zagtu auto ielido kādas mājas pagalmā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Ceturtdien, 8. augustā, kāda ģimene mierīgi malkojusi kafiju savās mājās. Taču pēkšņi caur žogam pagalmā ielidojis kāds auto, kas, kā vēlāk izrādījās, bijis nozagts, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Auto cauri žogam ietriecās pagalmā, automašīnai pēc tam apgāžoties uz jumta. Ar šoferi automašīnā atradās arī kāds pasažieris. Vainīgie izrāpās no sadauzītā spēkrata un aizbēga, pirms ieradās policija.

Nenovaldītais spēkrats iztriecies cauri koka sētai un nogāzis betona laternu. Pēc tam "Audi", inerces dzīts, apmetās uz jumta kopā ar vadītāju un pasažieri, kas joprojām atradās salonā.

Izpostītās sētas īpašnieks piektdien bijis spiests visu dienu veltīt apjomīgiem uzkopšanas darbiem.

"Mēs ar sievu apsēdāmies dzert kafiju ap desmitiem no rīta. Te pēkšņi sitiens, putekļi, neko nevar saprast. Sieva redz, ka no stūra lido mašīna. Pēc tam izeju uz ielas, mašīna guļ ar riteņiem gaisā. Viens puisis izkāpj, seju neredzēju, tad izlēca otrs," stāstīja mājas īpašnieks.

Abi jaunie vīrieši aizbēguši, atpakaļ neatskatīdamies. Mājas īpašnieks pat nepaspēja piefiksēt viņu sejas, apģērbu vai ko citu, kas palīdzētu policistiem bēdzējus pēc tam identificēt. Kamēr viņi pazuda aiz horizonta, vīrietis pacietīgi gaidīja, ierodamies operatīvos dienestus.

Vīrietis arī ir pārliecināts, ka par spīti haotiskajai braukšanas manierei automašīna netika vadīta dzērumā. Visticamāk, jaunieši izklaides nolūkos centušies lielā ātrumā izņemt asu līkumu un nespēja novaldīt automašīnas stūri.

"Jaunieši netika galā ar mašīnas vadību. Mums dažreiz šai līkumā tā gadās. Es ne tieši par šo avāriju, bet šajā pagriezienā, redzat. Šeit cilvēki "driftē" vienos vārtos gandrīz katru dienu," saka vīrietis.

Kad ieradās policisti, noskaidrots, ka "Audi" nemaz nav piederējis avārijas izraisītājiem - auto īpašnieks par zādzības faktu bija ziņojis pāris stundas iepriekš.

Policijā par notikušo uzsākta izmeklēšana un jaunie vīrieši izsludināti meklēšanā. Izpostītā pagalma īpašnieks tikmēr aplēš zaudējumus, kas pavisam negaidīti piemeklēja viņa namu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu