"Man patīk treneru piedāvātais spēles stils!" Ulstrēms par gaidāmo sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvids Ulstrēms
Dāvids Ulstrēms Foto: www.dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien ar uzvaru noslēdza pārbaudes turnīru Sočos. Komandas jaunpienācējs Dāvids Ulstrēms atzinis, ka komandā ir paspējis jau iejusties, kā arī viņam patīk treneru piedāvātais spēles stils, vēsta kluba mājaslapa. 

Rīgas "Dinamo" gatavošanos sezonai kopīgi uzsāka jūlija vidū ar treniņnometni Liepājā, trenējoties gan uz ledus, gan svaru zālē, gan sporta zālē, gan arī stadionā. Nometnes noslēgumā rīdzinieki aizvadīja divus pirmos pārbaudes mačus, vispirms spēlējot neizšķirti pret Krievijas Augstākās līgas (VHL) vienību Almetjevskas "Ņeftjaņik" (1:1, pēcspēles metienu sērijā 2:3), bet pēc tam uzveicot Leonīda Tambijeva trenētos VHL čempionus Karagandas "Sarjarka", ko pārstāv vairāki Latvijas hokejisti (6:1, pēcspēles metienos 2:2).

Turnīrā Sočos Latvijas vienība ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā piekāpās "Soči" vienībai, otrajā spēlē ar 6:5 uzveica Sanktpēterburgas SKA, bet trešajā duelī ar 2:3 atzina Jaroslavļas "Lokomotiv" pārākumu.

Ulstrēms atzinis, ka viņam ļoti patikusi Soču pilsēta. "Turnīrs Sočos man ļoti patika. Šeit ir ļoti skaisti. Ir kūrortsezona un šeit ir ļoti daudz tūristu. Ieguvām arī vairākus jaunus fanus. Turnīrs tika noorganizēts ļoti augstā līmenī, tāpēc neko sliktu tiešām nevaru teikt."

Hokejists atklāja, ka komandā jūtas labi. 

"Komandā esmu iejuties labi. Man patīk treneru piedāvātais spēles stils. Mēs spēlējam aktīvi, veidojot vārtu gūšanas iespējas. Ir lietas, pie kā jāpiestrādā, bet līdz sezonas sākumam vēl ir laiks."

Jaunā KHL sezona sāksies 1.septembrī, bet pirmo maču Rīgas "Dinamo" aizvadīs 2.septembrī savā laukumā pret latviešu uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak", ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu