Mančestras "United" sarūgtina Lempardu viņa debijā "Chelsea" galvenā trenera amatā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mančestras "United" futbolisti
Mančestras "United" futbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras "United" svētdien divu grandu duelī svinēja uzvaru jaunās sezonas pirmās kārtas spēlē.

Mančestras komanda savā laukumā ar 4:0 (1:0) sagrāva Londonas "Chelsea" vienību.

Mājiniekus vadībā izvirzīja Markuss Rešfords, kurš 18.minūtē realizēja 11 metru soda sitienu. "Chelsea" komandai bija iespējas uzvarēt pirmo puslaiku, jo Emersons un Temijs Abrahams abi norībināja vārtu konstrukciju.

Otrā puslaika vidū "United" guva vēl divus vārtus un izdarīja nopietnu pieteikumu uzvarai. Vispirms 65.minūtē no tuvas distances bumbu tīklā raidīja Antonī Marsiāls, bet divas minūtes vēlāk viens pret "Chelsea" vārtsargu nonāca Rešfords, kurš panāca jau 3:0.

Savukārt 81.minūtē Daniels Džeimss soda laukumā raidīja bumbu caur pretinieku aizsarga kājām un panāca jau graujošu 4:0. Abos pēdējos vārtos mančestriešiem asistēja Pols Pogbā, par kura palikšanu komandā šovasar bija daudz šaubu.

Savu pirmo oficiālo spēli pie "Chelsea" stūres aizvadīja Londonas kluba leģenda Frenks Lempards, kurš vasarā kļuva par vienības galveno treneri. Lempards ar 211 gūtiem vārtiem 648 spēlēs ir "Chelsea" kluba visu laiku rezultatīvākais spēlētājs.

Vēl no vadošajām komandām svētdien laukumā devās Londonas "Arsenal", kas viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja Ņūkāslas "United". Viesi uzvaras vārtus guva 58.minūtē, kad Pjērs Emeriks Obamejangs nonāca uzbrukuma smailē viens pret pretinieku vārtsargu un raidīja bumbu mērķī.

Sestdien titula aizstāvēšanu ar graujošu uzvaru iesāka Mančestras "City", kas viesos ar 5:0 (1:0) apspēlēja Vesthemas "United". Jau sezonas pirmajā mačā ar "hat-trick" atzīmējās Rahīms Stērlings, bet vēl pa bumbai pretinieku cietoksnī ieraidīja Gabriels Žezūss un Serhio Agvero.

Tāpat sezonas ievadā drošu uzvaru svinēja Totenhemas "Hotspur", kas mājās ar 3:1 (0:1) uzveica Birmingemas "Aston Villa". Mājiniekiem divus vārtus guva uzbrukuma līderis Herijs Keins, bet vienu reizi precīzs bija vasarā no Lionas "Olympique" nopirktais pussargs Tangijs Ndombelē.

Jau ziņots, ka iepriekšējās sezonas Anglijas premjerlīgas vicečempione un UEFA Čempionu līgas uzvarētāja "Liverpool" šīs sezonas atklāšanas mačā piektdien mājās ar 4:1 (4:0) pārliecinoši pārspēja Noridžas "City", kas šajā čempionātā atgriezusies pēc gada pārtraukuma. Liverpūliešiem vārtus guva Mohameds Salāhs, Virdžils van Deiks un Divaks Origi.

Iepriekšējā sezonā par Anglijas čempioniem tika kronēti Mančestras "City" futbolisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu