Alisons nevarēs spēlēt vairākas nedēļas

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alisons Bekers
Alisons Bekers Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" vārtsargam Alisonam Bekeram savainojuma dēļ būs jāizlaiž vairākas nedēļas, paziņoja vicečempiones galvenais treneris Jirgens Klops.

Piektdien premjerlīgas atklāšanas spēlē pirmā puslaika beigās traumu guva "Liverpool" vienības vārtu vīrs Alisons, kuram nāksies izlaist trešdienas UEFA Superkausa spēli pret Londonas "Cheslea" un vēl vairākus turpmākos mačus.

"Nepavisam nav labi. Ikra savainojums noteikti viņam neļaus atgriezties laukumā. Negribu izteikt precīzas prognozes, bet trešdien viņš noteikti nespēlēs. Šāds savainojums prasa laiku - pāris nedēļas noteikti. Lasīju par sešām nedēļām un ko tādu, bet Ali līdzšinējā karjerā nav bijis bieži traumēts. Gribu nedaudz pagaidīt, lai redzētu, kā viņš atlabs, bet tuvāko nedēļu laikā viņš nespēlēs," pirmdien stāstīja Klops.

"Liverpool" komandai tuvākā mēneša laikā bez UEFA Superkausa jāaizvada arī četri mači Anglijas premjerlīgā.

"Liverpool" 2019./2020.gada sezonu iesāka ar pārliecinošu 4:1 (4:0) uzvaru pār Noridžas "City", kas spēcīgākajā Anglijas līgā atgriezusies pēc viena gada pārtraukuma.

Brazīlijas futbolists uz laukuma saļima pēc izdarīta atsitiena no vārtiem, kā rezultātā sešas minūtes līdz puslaika beigām viņš tika nomainīts. Spēlētājs laukumu pameta klibojot.

UEFA Superkausa spēle, kurā tiekas aizvadītās sezonas Čempionu un Eiropas līgas uzvarētājas, trešdien notiks Turcijas pilsētā Stambulā.

Kluba jaunieguvumam Adrianam komandā bija paredzēta otrā vārtsarga loma, tomēr līdz ar Alisona gūto traumu, futbolistam jaunā klubs krekls būs jāvelk krietni ātrāk. Pirms nedēļas "Liverpool" nu jau bijušais vārtsargs Simons Miņolē devās uz Beļģijas "Club Bruges" komandu.

Tiek lēsts, ka Adrians vārtos pirmā numura lomu ieņems turpmākās pāris nedēļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu