"Metāla konstrukcija uzkrita uz brāļa auto jumta!" Aculiecinieks atklāj detaļas par trīs automašīnu sadursmi pie Dārziņiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pirmdien, 12. augustā, trīs automašīnu sadursmes dēļ Maskavas un taisnās ielas krustojumā pie Dārziņiem bija pilnībā bloķēta satiksme virzienā uz Salaspili un apgrūtināta satiksme virzienā uz Rīgu. Notikuma vietā cieta viens cilvēks. Aculiecinieks, cietušā brālis, raidījumam "Degpunktā" atklāj savu redzējumu par notikušo.

Pirmdienas rīta autoavārijā cieta trīs automašīnas - pats kravas auto un divas vieglās. Ņemot vērā, ka smagais auto Maskavas ielā norāvis milzīgu metāla konstrukciju, uz kuras atrodas luksofori un ceļazīmes, krītošā stalaža sabojājusi arī vairākas pretim braucošas automašīnas.

Vladimirs kopā ar brāli pirmdien devies uz galvaspilsētu. Viņš piekritis izlīdzēt brālim autoservisā, tāpēc braucis ar savu spēkratu. Tieši pirms Maskavas ielas krustojuma ar Taisno ielu jeb pagrieziena uz Dārziņiem luksofora iedegusies sarkanā gaisma.

"Pēc tam iedegās zaļā gaisma. Pirmā mašīna, kas stāvēja pie krustojuma, paspēja aizbraukt, brālis sāka braukt, kad pēkšņi tā kravas mašīna ar aizķēra konstrukciju. Konstrukcija uzkrita brāļa mašīnai uz jumta. Es apstājos, ieslēdzu avārijas gaismas un skrēju. Sākām vilkt viņu ārā," stāsta Vladimirs.

Viņa brāli nogādāja slimnīcā. Kā stāsta Vladimirs, brālis nav varējis runāt un iet. Līdz pat ātrās palīdzības atbraukšanai viņš gulējis uz asfalta. Arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Elīna Jurēvica pirmdien apstiprināja, ka cietušajam bijušas salīdzinoši vieglas traumas, tomēr slimnīcā viņš nogādāts tālāku pārbaužu veikšanai.

Ņemot vērā, ka Vladimirs ar auto atradies tieši aiz brāļa automašīnas, viņa spēkratam nav smagi bojājumi.

"Es braucu aiz viņa, tāpēc man cietis tikai vējstikls. Kaut kāda plastmasas konstrukcija uzkrita virsū, un vējstiklā parādījās plaisa. Man paveicās," par sava auto skādēm stāsta Vladimirs. 

Raidījums "Degpunktā" notikuma vietā saticis arī kravas auto vadītāju, kurš stāsta, ka iepriekš šāds defekts nav pieredzēts un viņš šādu negadījumu pieredzējis pirmo reizi dzīvē.

Negadījuma iemeslus patlaban izskata policija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu