Marejs paziņo par nespēlēšanu "US Open"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Endijs Marejs
Endijs Marejs Foto: AFP/SCANPIX

Titulētais britu tenisists Endijs Marejs pirmdien zaudēja savā pirmajā vienspēļu mačā pēc atgriešanās kortā.

Marejs Sinsinati "Masters" turnīra pirmajā kārtā ar rezultātu 4-6, 4-6 piekāpās francūzim Rišāram Gaskē.

Marejs rangā atkāpies uz 324.vietu un turnīrā spēlēja ar rīkotāju speciālo ielūgumu, kamēr Gaskē ir reitinga 56.pozīcijā.

Lielbritānijas tenisa zvaigznei šī bija pirmā vienspēle kopš 14.janvāra, kad viņš apstājās Austrālijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā. Marejs pēc operācijas kortā atgriezās jūnija otrajā pusē, taču līdz šim piedalījās tikai dubultspēlēs.

Tiesa, mēneša nogalē gaidāmajā ASV atklātajā čempionātā Marejs nepiedalīsies vienspēļu sacensībās.

"Bijām nolēmuši kā opciju paturēt speciālo ielūgumu un skatīties, kā jūtos. Šo lēmumu pieņēmām kopā ar komandu. Negribu šobrīd to izmantot, jo nezinu, kā jutīšos pēc mačiem," pauda Marejs, kuram pēc pirmdienas vienspēles bijušas smagas kājas.

Marejs gan dosies uz "US Open", kur plāno piedalīties vīriešu dubultspēlēs un jauktajās dubultspēlēs - mačos, kas neprasa tik lielu fizisko slodzi kā vienspēles. Viņš varētu piedalīties arī nākamajā nedēļā gaidāmā Vinstonas-Seilemas "ATP World Tour 250" turnīra vienspēlēs.

Brits ir 2012.gada ASV atklātā čempionāta uzvarētājs, turklāt viņš divreiz triumfējis arī Vimbldonā. Karjeras laikā viņš kopumā guvis 45 ATP titulus.

Marejs emocionālā preses konferencē "Australian Open" laikā janvārī paziņoja, ka plāno beigt karjeru pēc Vimbldonas čempionāta, bet pēc gūžas operācijas viņš nolēma atgriezties kortā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu