Trešdienas horoskops: 14. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Jēkabsone

Horoskops trešdienai, 14. augustam.

AUNS Neļauj sīkām nebūšanām izsist sevi no emocionālā līdzsvara. Centies it visā saglabāt nosvērtu nostāju. Naudas jautājumus vēlamāk risināt dienas otrajā pusē. Vakaru velti ģimenes vajadzībām.

VĒRSIS Mācēsi prasmīgi diskutēt, pierādīt savu taisnību, uzrunāt publiku, gūstot tās atsaucību, ievērību. Zīmīga diena tiem Vēršiem, kuri saistīti ar masu medijiem, politiku un jurisprudenci.

DVĪŅI Diena var iesākties gausi. Būs nedaudz grūtāk saņemties īstenot ierastos pienākumus, pārvarēt slinkumu. Taču pēcpusdienā tevī modīsies jauni enerģijas krājumi un tu noteikti atgūsi iekavēto!

VĒZIS Nāksies ķerties klāt pienākumiem, kuri tev šķiet garlaicīgi, neinteresanti, taču to izpildes termiņš nepielūdzami tuvosies. Priecē sevi ar domu, ka vakarā varēsi baudīt paveiktā darba saldos augļus.

LAUVA Jo ātrāk, izlēmīgāk spēsi pieņemt lēmumus, nebaidīsies no jauniem izaicinājumiem, jo pārliecinošāk pierādīsi sevi darba lietās. Kāda Lauva var nejauši atklāt veidu, kā uzlabot ienākumus.

JAUNAVA Kolēģi var neapzināti provocēt, veicināt stresa situācijas. Tavs uzdevums diplomātiski likt manīt par esošo situāciju un atturēties no strīdiem. Mīļotais cilvēks vakarā pratīs noņemt lieko spriedzi.

SVARI Tu būsi apzinīgs un metodisks it visā, ko darīsi. Nav izslēgts, būsi nolēmis netieši likt manīt priekšniecībai, ka esi gatavs ieņemt nopietnāku amatu nekā līdz šim. Saskarsmē ar laulāto vari kļūt patiesi emocionāls.

SKORPIONS Būsi kaislīgs un enerģisks ne tikai darba jautājumos, bet arī laulības dzīvē notiekošajā. Pielūko, lai tavs runas veids nesāk aizskart partneri, tādējādi radot vēl vienu problēmu, kuru nāksies risināt.

STRĒLNIEKS Viss būs atkarīgs no ieguldītā darba, no tā, ar cik lielu interesi veiksi uzticēto. Kolēģi spēs sniegt morālu atbalstu, taču citādi tev nāksies ar visu tikt galā paša spēkiem. Vakars piederēs tev un mīļotajam.

MEŽĀZIS Nespītējies pretī apstākļiem, labāk pieņem spēles noteikumus tādus, kādi tie ir, un vairāk koncentrējies uz kāroto rezultātu. Attiecībās ar līdzgaitniekiem nenāktu par ļaunu izteiktāka iejūtība, draudzīgums.

ŪDENSVĪRS Mazināsies steiga, ikdienišķās nebūšanas, kas savukārt patīkami atsauksies uz tavu noskaņojumu. Šis ir piemērots moments, lai uzdrošinātos nedaudz pasapņot, skaidrāk apzinātos nākotnes ieceres.

ZIVIS Ceļš uz panākumiem tiks bruģēts, pateicoties neatlaidībai un izdomai. Šobrīd vari veltīt uzmanību jaunu sadarbības partneru piesaistei, juridisku neskaidrību risināšanai, kā arī radošu ideju realizācijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu