Esiet vērīgi! Astrologs Pāvels Globa nosaucis Zodiaka zīmes, kuru dzīvēs tuvākajā laikā iespējami satricinājumi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Instagram

Pieredzējušais Krievijas astrologs Pāvels Globa savā jaunākajā prognozē nosaucis tās Zodiaka zīmes, kuras tuvāko mēnešu laikā gaida dažādi likteņa satricinājumi un dod padomus to veiksmīgai pārvarēšanai, vēsta portāls "Postimees".

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir ļoti svarīgi izskatīties pēc iespējas labāk apkārtējo acīs, taču astrologs brīdina, ka vēlme visiem izpatikt Svaru zīmes pārstāvjiem var tuvākajā laikā nelāgi atspēlēties. Pāvels Globa zem šī zvaigznāja dzimušajiem iesaka kļūt mazliet bezkaunīgākiem un biežāk ignorēt citu komentārus - tas palīdzēs pārdzīvot tuvākajā laikā gaidāmo grūto periodu.

Skorpions

Lai arī Skorpiona zīmes pārstāvjiem ir samērā sarežģīts rakturs un asa mēle, viņi ļoti augstu vērtē savu saikni ar tuvākajiem cilvēkiem, kas var tos atstāt neaizsargātus no negodprātīgu tuvinieku uzbrukumiem. Astrologs šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem īpaši iesaka būt acīgiem un izvērtēt savu tuvinieku motīvus, citādi tos var gaidīt smags un negaidīts trieciens.

Vēzis

Šīs introvertās Zodiaka zīmes pārstāvji mēdz dzīvot idealizētā pasaulē, kas viņiem traucē saskatīt patiesās dzīves norises un apkārtējo motīvus. Pāvels Globa brīdina, ka Vēžiem tuvākajā laikā var nākties saskarties ar ilgi ignorētu realitāti, kas viņus var iegrūst šoka stāvoklī. Astrologs šīs zīmes pārstāvjiem iesaka biežāk izvērtēt savu apkaimi un censties nedzīvot tik noslēgti.

Mežāzis

Pāvels Globa norāda, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus tuvākajā laikā var pievilt pašu radītā ilūzija par to, ka neviens nepamana un nenovērtē viņu pūliņus. Mežāžiem, kuri ir pieraduši visu dzīvē sasniegt ar saviem spēkiem, vajadzētu biežāk vērsties pēc palīdzības pie saviem tuviniekiem, kuri palīdzēs pārdzīvot drīzumā gaidāmās nedienas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu