Kuras ir Zodiaka ļaunatminīgākās zīmes?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Šādi cilvēki ir zināmi ikvienam - viņi ilgi tur aizvainojumu un īsti nepieņem pat atvainošanos, turklāt pacietīgi gaida, līdz varēs izmantot kādu senu pāridarījumu kā argumentu konfliktsituācijā. Par to, kuras Zodiaka zīmes ilgi tur ļaunu prātu, vēsta portāls "Liza".

Skorpions

Šīs ūdens stihijas pārstāvji ir visļaunatminīgākie un atriebīgākie no visām Zodiaka zīmēm. Šo rakstura iezīmi zem šī zvaigznāja dzimušie iegūst savas izteiktās taisnīguma izjūtas dēļ.

Vēzis

Vēža zīmes pārstāvjiem ir izcila atmiņa un emocionāls raksturs, kas nozīmē to, ka tie nemūžam neaizmirst pāridarījumus un ir gatavi par tiem atgādināt vai katrā tikšanās reizē.

Jaunava

Pedantiskās Jaunavas savā dziļākajā būtībā ir diezgan jūtīgas būtnes, tādēļ šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir grūti aizmirst to, kā kāds tos reiz ir sāpinājis. Tas gan nenozīmē, ka viņi uz šīm atmiņām reaģē ar agresiju, taču jāņem vērā, ka Jaunavu gadījumā ne par vienu konfliktu nevar aizmirst pilnībā līdz galam.

Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir miermīlīgi līdz mirklim, kad kāds iejaucas viņu plānos - tad Vērši parāda ragus un visiem klātesošajiem sāk palikt pat ļoti neomulīgi. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus ir grūti aizskart vai nokaitināt, taču tad, kad tas ir izdarīts, var rēķināties ar ilgu un smagu atriebību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu