Vai ir iespējamas attiecības starp vienas Zodiaka zīmes pārstāvjiem?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Nereti gadās tā, ka cilvēki pēc vairākām neveiksmīgām attiecībām uzklausa astrologu padomus un apjauš, ka neveiksmes jau ir bijušas ierakstītas zvaigznēs. Īpaši interesanti ir tad, kad runa ir par attiecībām starp divu vienādu Zodiaka zīmju pārstāvjiem - kurš gan nav sapņojis par attiecībām ar kādu, kas jūtas tāpat kā viņš pats? Astrologi gan vēsta, ka tas ne vienmēr ir tik skaisti, kā varētu likties, raksta portāls "Postimees".

Auni

Šādas attiecībās šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nereti izveidojas jaunībā, jo abus piesaista otra impulsivitāte un piedzīvojumu gars. Šī savienība, laikam ejot, gan kļūst problemātiska, jo abi iesaistīte ir ļoti stūrgalvīgi un ātri aizsvilstas. Šādās attiecībās ilgstoši trūks nepieciešamo kompromisu, un pastāv liela iespēja, ka pēc kārtējā skandāla vai krāpšanas abi iesaistītie nolems, ka nu ir gana.

Vērši

Šo saimniecisko un konservatīvo zemes stihijas pārstāvju kopdzīve var šķist gandrīz ideāla. Abus partnerus pilnībā apmierina otra sniegtā stabilitāte un miers. Vēršus neuztrauc iespējams kaisles trūkums, jo viņi augstāk par visu vērtē uzticību. Šajās attiecībās ļoti mazticams ir arī krāpšanas risks.

Dvīņi

Attiecības starp Dvīņiem parasti izveidojas jaunībā. Šo saikni var salīdzināt ar viesuli - tās kustās ar neticamu ātrumu, taču bez kāda noteikta mērķa. Brieduma gados šādas attiecības veidojas krietni vien retāk, jo katrs no Dvīņiem vēlas sevi uzskatīt par galveno un nespēj izturēt otra konkurenci.

Vēzis

Astrologi vēsta, ka šis ir viens no nelabvēlīgākajiem Zodiaka pāriem. Vēža zīmes pārstāvjus moka nemitīgas šaubas par sevi, līdz ar ko, nav grūti iedomāties, kā šādās attiecībās jūtas abi iesaistītie. Astrologi piebilst, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir viegls attiecību sākums un lieliska gultas dzīve, taču abi Vēži ātri vien atduras pret spēcīgu emocionālo barjeru.

Lauvas

Attiecības starp šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iespējamas vienīgi agrā jaunībā, kad abi vēl nav apjautuši savu vajadzību pēc neapstrīdama līdera titula. Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvju starpā iespējams spilgts, taču īss romāns.

Jaunavas

Lai gan varētu šķist, ka temperamenta un intelekta līdzvērtīgums var kalpot par lielisku pamatu šo Zodiaka pārstāvju attiecībām, tā tas ir tikai teorijā, ne praksē. Pēc kāda laika pragmatisko Jaunavu attiecībās sāks trūkt emocionālās saiknes un jutekliskuma, kas ātri vien izbeigs šīs attiecības.

Svari

Šo gaisa stihijas pārstāvju attiecības raksturo mūžīgi līdzsvara un harmonijas meklējumi. Diemžēl, domubiedra klātbūtne Svaru dzīvēs rada vairāk jautājumu kā atbilžu un abi iesaistītie bieži nokļūs dažādu satricinājumu varā, tādēļ uz pārlieku ilgām attiecībām šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nevajadzētu cerēt.

Skorpioni

Lai arī varētu šķist, ka neprognozējamie un mazliet bīstamie Skorpioni savā starpā noteikti nevar sadzīvot, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir izņēmums. Abi ūdens stihijas pārstāvji ir ļoti rūpīgi un aizstāvnieciski pret savu partneri, turklāt abiem nekad nekļūst garlaicīgi otra mūžam mainīgās dabas dēļ.

Strēlnieks

Starp šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem izveidojas mīlestība no pirmā acu skatiena - lepnie un ambicozie Strēlnieki var kopā pavadīt dienas un naktis, sapņojot par veidiem kuros iekarot pasauli un iegūt mūžīgu slavu. Attiecībām paredzams ilgs un auglīgs mūžs gadījumā, ja abi iesaistītie spēj kontrolēt savas ego izpausmes.

Mežāži

Mežāži ļoti nelabprāt savā dzīvē ielaiž kādu konkurentu, tādēļ attiecības starp šīs zemes stihijas pārstāvjiem ir liels retums. Zem šī zvaigznāja dzimušie sapņo par viennozīmīgu līdera pozīcijas uzturēšanu un partnera kontroli, tādēļ šādās attiecībās gaidāmi nemitīgi konflikti.

Ūdensvīri

Ūdensvīru pārī gaidāma ātra un ļoti spēcīga iemīlēšanās, kas ātri vien pāraug rūgtā vilšanās sajūtā, jo abi iesaistītie nebūs spējīgi izpildīt visus savus solījumus. Šīs attiecības ātri sākas un tikpat ātri beidzas, turklāt pastāv liela iespēja, ka iesaistītie vairs nekad nevēlas viens otru redzēt.

Zivis

Divas Zivis ir pārāk lielas vienam akvārijam - lai arī sākotnēji šīs attiecības izdodas un abi iesaistītie spēj viens otru iedvesmot un iedrošināt, ar laiku virsroku ņem šīs Zodiaka zīmes vēlme tenkot un vērpt intrigas, kas ātri vai vēlu radīs plaisu abu partneru starpā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu