Maksvels tiesvedības dēļ pamet PSG futbola klubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Futbolists Maksvels.
Futbolists Maksvels. Foto: psg.fr

Brazīlietis Maksvels otrdien pametis futbola kluba Parīzes "Saint-Germain" (PSG) sporta koordinatora amatu, lai atgrieztos dzimtenē, kurā pret viņu uzsākts tiesvedības process, ziņoja franču laikraksts "Le Parisien".

Tiek vēstīts, ka 37 gadus vecais Maksvels atgriezies Brazīlijā, jo viņa bijusī sieva Džūlija Andrade iesūdzējusi bijušo futbolistu tiesā par uzbrukumu, kā arī nāves draudiem.

Maksvels, kurš sporta koordinatora amatā PSG ir jau kopš 2017.gada, bet iepriekš piecas sezonas pavadīja arī laukumā, noliedzis šīs apsūdzības.

"Bērnu dēļ es pierādīšu savu nevainību šajā lietā, kā arī panākšu to, lai tiek pierādīts, ka šis viss ir vieni meli," iepriekš jau paudis Maksvels.

Kā vēsta "Le Parisien", bijušais futbolists vairs neesot spējis apvienot darbu PSG klubā un gatavošanos tiesvedībai Brazīlijā.

Savukārtr PSG paziņoja, ka neraugoties uz situāciju, Maksvels kļuvis par komandas vēstnesi Brazīlijā. Savukārt medijs "L'Equipe" vēsta, ka PSG un Maksvels tuvākajā laikā pārrunās iespējamo nākotnes sadarbību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu