"Tu mani gandrīz nogalināji!" Dzērājšoferis Rīgā avarē policistu acu priekšā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Agrā rīta stundā Rīgas pašvaldības policijas patruļai garām aiztraucies kāds autovadītājs, kuru bijis grūti nepamanīt - vien pārsimt metru no likumsargiem, šoferis nesavaldīja auto un avarēja, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Kad likumsargi piebrauca avārijas vietai, pirmais, kas bija dzirdams, bija kādas garāmgājējas pārmetumi.

"Tu mani gandrīz nogalināji! Es te katru dienu uz darbu eju. Ja nu es būtu gājusi minūti vēlāk? Tad tu mani tiešām būtu nogalinājis," sieviete pārmeta šoferim. Uzreiz pēc likumsargu ierašanās viņa notikuma vietu pameta.

Sarunā ar policistiem šoferis uzreiz atzinās, ka ir lietojis alkoholu. Ņemot vērā šo atzīšanos un faktu, ka viņš manāmi šūpojies, likumsargi lūguši jaunekli nodot viņiem automobiļa atslēgas. Pārbaudot stūrētāja personas kodu, atklājies, ka viņam nemaz nav autovadītāja apliecības. Jaunietis arī atzinis, ka vadītais auto nemaz nepieder viņam, bet gan kādam draugam.

Uz notikuma vietu ieradās arī ceļu policijas pārstāvji, kas noskaidroja, ka vīrietis pie stūres sēdies vairāk nekā 1,5 promiļu reibumā. Ņemot vērā to, ka vīrietis pie stūres sēdies reibumā un bez autovadītāja apliecības, likumsargi viņu informēja, ka pēc dokumentu noformēšanas vainīgajam nāksies doties līdzi uz iecirkni.

Dzērājšoferi tas pamatīgi pārsteidza, un viņš nebeidza sūkstīties, cik grūtā situācijā nonācis - viņam jau jāmaksā kredīts, tagad būs jāmaksā arī sods un par auto remontu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu