Ceļu satiksmes negadījumos otrdien gājis bojā viens cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Auto avārija. Ilustratīvs attēls
Auto avārija. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Pagājušajā diennaktī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 15 cilvēki, bet viens gājis bojā, informēja Valsts policijā (VP).

Aizvadītajā diennaktī valstī kopā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi. Rīgā reģistrētas 22, Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē - pa 11, bet Latgalē - 15 avārijas.

Vairums avāriju ar cietušajiem fiksēts Rīgā, kur ceļu satiksmes negadījumos cietuši desmit cilvēki, tostarp trīs četri gājēji un divi velosipēdisti. Trīs cilvēki cietuši avārijās Kurzemē, bet divi cietuši un viens gājis bojā ceļu satiksmes negadījumos Latgalē.

Vakar, 13. augustā, plkst. 11.05 Ilūkstes novadā 1971. gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "Land Rover" vadību, kā rezultātā automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās, aģentūru LETA informēja VP Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Šajā ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja pasažieris - 1978. gadā dzimis vīrietis. Otrs pasažieris nogādāts medicīnas iestādē. Par notikušo sākts kriminālprocess un notiek negadījuma izmeklēšana.

Kopumā ceļu satiksmes jomā aizvadītajā diennaktī sastādīti 523 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 201 - par ātruma pārsniegšanu, 11 - par braukšanu alkohola reibumā, viens - par braukšanu narkotisko vielu ietekmē, bet vēl viens - par agresīvu braukšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu