Internets meties virsū blogeru pārim par "jautru" video, kura fonā abu dēls krīt ar galvu uz leju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāds blogeru pāris no Krievijas izpelnījies vispasaules uzmanību pēc tam, kad internetā publiskoja it kā jautru video, kurā nepievērsa uzmanību, ko fonā dara viņu abu bērns.

Video tika publiskots 7. augustā, un tajā vecāki – Svetlana un Andrejs – jestri amizējas, zēna mātei ielecot vīra rokās. Taču cilvēku uzmanību piesaistīja nevis pāra izdarības, bet gan fons. Tajā mazais Gabriels nolēma sekot mammas piemēram, nolecot zemē no divstāvu gultas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bonor_Gabriel Екб (@bonor_gabriel) on

Lēkdams no augustuma, mazulis ar galvu visai nepatīkamā pozā piezemējās uz matrača. Lai gan puisēns netika ievainots un nekavējoties piecēlās kājās, interneta lietotājus šausmināja redzētais.

Lielākā daļa cilvēku komentāros norādīja, ka puisēns nepavisam nebija tālu no tā, lai lauztu kaklu. Visi skarbi kritizēja vecākus.

Neskatoties uz situācijas bīstamību, zēna vecāki nepavisam nejutās vainīgi un vēl vairāk izlēma uzkurināt sociālo tīklu lietotājus, publiskojot kadrus paša Gabriela kontā.

„Man ir divi gadi, un es „uzspridzināju” internetu. Mani apsprieda visās pasaules publiskajās vietās. Ja kas, es bieži šādi lēkāju un ar mani viss ir kārtībā, esmu stiprs puisis,” pie video zēna vārdā rakstīja viņa vecāki.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu