Kārtējā apšaude ASV: Filadelfijā ievainoti seši policisti (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ierocis. Ilustratīvs attēls.
Ierocis. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

ASV pilsētā Filadelfijā trešdien, 14. augustām izcēlās apšaude, kurā tika ievainoti seši policisti, kas bija ieradušies pēc ziņas par "aktivitāti" saistībā ar narkotikām, paziņoja Filadelfijas policijas departamenta preses sekretārs.

"Seši Filadelfijas policijas departamenta virsnieki sašauti – atrodas rajona slimnīcās ar ievainojumiem, kas neapdraud dzīvību. Vēl citi virsnieki saņem medicīnisko palīdzību ievainojumu dēļ, kas nav šauti ievainojumi," rakstīja Filadelfijas policijas seržants Ēriks Grips.

"Aizdomās turētais vēl turpina šaut," tvītoja Grips.

Telekanāls "CBS News" citēja policijas kapteiņa Seku Kainbrū teikto, ka policisti bija ieradušies, reaģējot uz ziņu par "narkotiku aktivitāti", kad sākās apšaude.

Incidents notika pēc divām masu apšaudēm, kas šomēnes tika sarīkotas Ohaio štata Deitonas pilsētā un Teksasas štata Elpaso pilsētā un kurās nogalināts 31 cilvēks.

Neraugoties uz šaujamieroču vardarbības gadījumiem ASV, centieni pastiprināt šaujamieroču noteikumus negūst pietiekamu piekrišanu šajā valstī, kur ietekmīgā Nacionālā šaujamieroču asociācija (NRA) cenšas bloķēt stingrāku noteikumu pieņemšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu