"Ventspils" galvenais treneris: Netaisījāmies spēlēt no aizsardzības (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Igors Kļosovs
Igors Kļosovs Foto: FK Ventspils/Facebook

Latvijas futbola klubs "Ventspils" UEFA Eiropas līgas mačā pret Portugāles vienību Gimaraišas "Vitoria" negrasījās spēlēt no aizsardzības, pēc pamatīgā zaudējuma pauda kurzemnieku galvenais treneris Igors Kļosovs.

"Ventspils" trešdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešās kārtas otrajā spēlē viesos ar 0:6 (0:1) piekāpās Gimaraišas "Vitoria" vienībai un izstājās no sacensībām. Divu spēļu summā Latvijas vicečempione kapitulēja ar 0:9.

"Varu tikai apsveikt pretiniekus ar viņu sniegumu. Salīdzinot ar mums, tā ir augsta līmeņa komanda," portugāļu mediji citē Kļosova teikto.

Ventspilnieki pa pretinieku vārtiem izdarīja sešus sitienus, kamēr "Vitorai" atbildēja ar sešas reizes vairāk raidījumiem.

"Ieradāmies šeit ar mērķi spēlēt futbolu. Netaisījāmies spēlēt no aizsardzības. Pirmo puslaiku sākām ar diviem uzbrucējiem un mums bija labas iespējas, kad rezultāts bija 0:0. Pēc pirmajiem ielaistajiem vārtiem sapratām, ka nebūs iespējams izlīdzināt rezultātu," stāstīja Kļosovs.

"Otrā puslaika sākumā mums bija ļoti laba izdevība, taču vārtus neguvām. Ar rezultātu neesam apmierināti. Nebijām gaidījuši, ka ielaidīsim tik daudz vārtu," secināja "Ventspils" stūrmanis.

"Ventspils" Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā uzveica Albānijas komandu Duresi "Teuta" (3:1), bet otrajā kārtā apturēja Maltas klubu Gziras "United" (6:2).

Lai iekļūtu UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, ir jāpārvar trīs kvalifikācijas kārtas un "play-off" kārta. "Ventspils" ir vienīgā Latvijas komanda, kas spēlējusi Eiropas līgas grupu turnīrā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu