Influencere Maija Armaņeva dalās ar iespaidīgiem kadriem no atpūtas Ņujorkā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/maija_armaneva/

Blogeru un influenceru asociācijas dibinātāja, TV personība Maija Armaņeva augustu iesāka ar ceļojumu uz Amerikas pilsētu, kas nekad neguļ – Ņujorku. Viņa savos piedzīvojumos, protams, bagātīgi dalījās ar faniem.

"Ziniet, kas nebeidz pārsteigt? Ņujorka! Te ir apvienojušās visas pasaules valstis un kultūras, ik pēc 300 m var netīšām ieklīst citas tautas kvartālā, nobaudīt ēdienu, ko gatavo vietējās kultūras un virtuves pārstāvis, tādēļ nav jālido uz visām valstīm, lai izbaudītu viņu virtuvi.

Kā saka - te nav oficiālās valodas, te visi ir vienlīdz draudzīgi un atvērti. Visur, kur ej, tu jūties kā savējais.

Krustojumā no fūres loga mums šoferis jautāja kā tikt līdz kkādai tur ielai, tad novēlēja jauku dienu. Kad sākumā braucām ar riteņiem pa trotuāru, pie mums piebrauca viens ēdienu piegādātājs un laipni paskaidroja: "Hey guys, I suggest you take the road instead of a sidewalk, here are cameras everyone, you don’t want to get a ticket"*, un tad vēl iedeva visādus tips&tricks kā labāk pārvietoties pa Ņujorku ar riteņiem. Vai kad pienāk klāt kāda sieviete un pasaka komplimentus par apģērbu vai parfīmu, un tad pajautā, kur tādu var nopirkt.

Tā ka nebrīnieties, ja atbraucot atpakaļ uz Rīgu, es nākšu klāt un sākšu ar jums runāt. Un nedomājiet, ka es neesmu normāla.

Vienkārši mēs esam pārāk aizvērti. Tā ka nākat klāt arī jūs - es nekodīšu," sociālajā tīklā "Instagram" rakstīja slavenība.

"Mēs Ņujorkā pavadījām nedēļu un bijām apmetušies divās vietās – pie Centrālparka un Bruklinā, netālu no Dambo [apkārtne Ņujorkā – red. piez.]," viņa atklāja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sveiciens no Ņujorkas! ? Esmu šeit pirmo reizi un jau braucu ar riteni pa super busy ielām kā vietējā (Māris šokā) ? Ja esat autovadītājs ar labu stāžu, ātri spējat reaģēt negaidītās situācijās un pat paredzēt citu mašīnu manevrus, tad ņemat riteņus un izbraukājat Ņujorku krustām šķērsām! ?? Izbrauciet cauri Centrālparkam (nepārkāpjot vienvirziena kustību!), piestājiet pie Nathan’s hotdogiem (vienīgā vieta, kur iesakam ņemt ?), izbrauciet pa 5. Avēniju un galu galā aizbrauciet līdz Times Square! Vakar mēs izbraukājām pašus noslogotākos punktus, kur pat nebija velo celiņu, un tā kā pa trotuāriem braukt stingri aizliegts, mēs braucām kopējā plūsmā gar pašu apmali. Ja tomēr nejūtaties droši tik ekstrēmos apstākļos, labāk dodieties uz mierīgākajiem rajoniem, kā piemēram, Soho. Uz turieni mēs šodien arī plānojam doties! Un vēl, jo agrāk sāksiet savu dienu, jo mierīgāka Ņujorka. Vairāk par Ņujorkas tips&tricks, par cenām, par telefonu sakariem, par dzīvošanu/ēšanu/šopingu redzēsiet manā YouTube video, kas iznāks 14. augustā! Bet tikmēr sekojiet maniem Ņujorkas stāstiem ?? Highlights ‘New York’

A post shared by MAIJA ARMANEVA Content Creator (@maija_armaneva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sāku domāt, ka @citibike būtu jāsāk maksāt par maniem ierakstiem un storijiem ? Bet ja nopietni - es nespēju iedomāties labāku veidu, kā pēc iespējas vairāk (gan attālumu ziņā, gan pārredzamības ziņā) apskatīt Ņujorku! Nu varbūt tikai ar helikopteri, bet viens īss lidojums izmaksās 170$ vienai personai, bet domāju tas būtu to vērts! Vakar ap 17:00 iekļuvām pašā sastrēgumu epicentrā un atzīšos - pat es sajutos ne visai komfortabli (es tā - diplomātiski izsakoties). Braucot ar Uber tāpat nāktos stāvēt milzu sastrēgumos, uz metro mani nevelk (it īpaši stundā, kad lielākā daļa beidz darbu), tādēļ atkal paliek ritenis ? Var nomāt arī citus riteņus, kas nav Citibike un tie nav jāatgriež dokā ik pēc 30min, bet mēs kā iesākām ar šiem, tā arī palikām. Labā ziņa, ka doki ir VISUR. Vakar aizminām līdz Soho, kas skaitās viens no foršākajiem shopping rajoniem. Bet ne tikai dēļ veikaliem vērts uz šejieni atbraukt, te nav tās burzmas, ir jauki restorāniņi un mārketi, vintage veikali un jauno dizaineri stendi un neliels China town kvartāls. Braucot no Times Square puses, pabraucot garām ‘gludekļa mājai’ (aiz bildes ir video), izbraucot cauri parkam (galvenā bilde), aiz kura atrodas Ņujorkas Universitāte, mēs beidzot iebraucām Soho. Tur es piepildīju savu sapni! Es aizbraucu uz galveno ofisu pie vienas Social Media Marketing aģentūras, ar kuru līdz šim sarakstījāmies tikai e-pastos, un pieklauvēju pie durvīm, un teicu: ‘Neticēsiet, bet es pie jums lidoju no Eiropas un tad braucu ar riteni no Centrālparka!’ Viņi novērtēja ? Tā es dabūju iepazīties ar viņiem personīgi, jo nav nekā svarīgāka biznesa vidē par privātu iepazīšanos. Ne velti saka, ka Ņujorkā viss ir iespējams!

A post shared by MAIJA ARMANEVA Content Creator (@maija_armaneva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best way to explore New York is to stay in different places - a night or two near Manhattan, a few somewhere near Soho or Chelsea, a few in Brooklyn near the Dumbo and a day or two in Williamsburg. We spent a week in ?New York and stayed in two places - in NYC near the Central Park and in Brooklyn near the Dumbo. But we’d rather have chosen Chelsea or Soho instead of Central Park area as those two were a lot cozier. Another great place to stay is Williamsburg in Brooklyn. That is a hipster area with beautiful street art, great roof tops, restaurants and bars. There is a flea market with loads of vintage stuff and on Saturdays they are having streed food in Smorgasburg. Here are two hotels we can recommend: @thehoxtonhotel (last photo and a video) and @williamsburghotel (the main photo and photo Nr2)

A post shared by MAIJA ARMANEVA Content Creator (@maija_armaneva) on

*Čau! Brauciet pa ielu, nevis trotuāriem - te visur ir kameras un jūs taču negribat saņemt sodu! 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu