Neizdevies joks ar piepūšamo lelli pārbiedē iedzīvotājus Imantā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Shutterstock

Rīgas pašvaldības policija bija saņēmusi izsaukumu no kāda iedzīvotāja, kurš stāstīja, ka Anniņmuižas bulvārī no kādas ēkas jumta karājoties cilvēkam līdzīgs veidols. Uz notikuma vietu nekavējoties tika nosūtīta tuvākā ekipāža, atklāj raidījums "Degpunktā".

Nonākot ēkas pagalmā, policisti saprata, ka, visticamāk, pakārta liela izmēra lelle.

Lai arī bija skaidrs, ka zvanītājs kļūdījies, inspektori to tā nav varējuši atstāt, – ja nu šāds skats pārbiedē vēl kādu garāmgājēju, skaidro raidījums.

Lelle karājusies septītā stāva augstumā, taču policisti saskatījuši, ka virve, ar ko tā piesieta, stiepjas līdz pat nama jumtam, tādēļ nācies meklēt veidu, kā nokļūt tur, kur vēl nesen pabijuši šīs lelles īpašnieki.

Nācies krietni paložņāt, un tas prasījis vairāk nekā 20 minūtes, taču, galu galā, noskaidrojies, kura no lūkām palikusi neaizslēgta vai varbūt atlauzta.

Tā kā notikuma vietā tā arī nebija iespējas noskaidrot, kurš ir šā veikuma autors vai kam pieder piepūšamā seksa rotaļlieta, inspektori atradumu nogādājuši dežūrdaļā. Ja nu tomēr kāds šo lelli atpazīst kā savu, policisti aicina īpašnieku pieteikties Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu