Kazinss pārrauj ceļgala krusteniskās saites un, visticamāk, izlaidīs sezonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Demarkuss Kazinss
Demarkuss Kazinss Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" jaunieguvums Demarkuss Kazinss, visticamāk, izlaidīs visu 2019./20.gada sezonu, jo viņš ceturtdien treniņā pārplēsa ceļgala krusteniskās saites.

Kā vēsta ESPN, Kazinss traumu guva pirmdien Lasvegasā, kur "Lakers" aizvada treniņus. Spēlētājs kādā no epizodēm esot cietis sadursmē ar citu basketbolistu, kā rezultātā gūts savainojums.

Komandas ārsti ceturtdien apstiprināja iepriekš radušās bažas - plīsušas priekšējās krusteniskās saites. Tas Kazinsam ir jau trešais ķermeņa lejas daļas savainojums pēdējo 18 mēnešu laikā. Savukārt operācijas datums vēl nav zināms.

Kazinss "Lakers" pievienojās šajā starpsezonā, kad jūlijā kā brīvais aģents parakstīja viena gada līgumu 3,5 miljonu dolāru (3,2 miljonu eiro) vērtībā.

Aizvadītajā vasarā atlēts parakstīja viena gada līgumu ar Goldensteitas "Warriors", tomēr drīz vien iedzīvojās savainojumā un nespēlēja līdz pat janvāra vidum. Savukārt izslēgšanas spēlēs basketbolistu piemeklēja vēl vien trauma, gūstot augšstilba muskuļa plīsumu, spēkojoties pret Losandželosas "Clippers".

Īsi pēc līguma parakstīšanas ar "Lakers" Kazinss vietējiem medijiem atklāja, ka jūtoties lieliski un gaidot jaunu sezonu, tomēr līdz spēlēšanai nu jau nāksies krietni pagaidīt.

Kazinss pagājušajā sezonā Goldensteitas "Warriors" sastāvā regulārajā čempionātā 30 spēlēs guva vidēji 16,3 punktus un izcīnīja 8,2 atlēkušās bumbas. Traumas dēļ viņš izlaida lielāko daļu sezonas.

Kopumā basketbolists NBA aizvadījis deviņas sezonas, kuru laikā vidēji spēlē izcēlies ar 21,2 punktiem un 10,9 atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu