Pirmdienas horoskops: 19. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Horoskops pirmdienai, 19. augustam.

AUNS Pilnīgi iespējams, gūsi jaunu atbalstītāju pulku. Tā teikt gozēsies pelnītas slavas saulītē. Tikai nepaliec iedomīgs un neaizmirsti paslavēt savus kolēģus, bez viņiem tev noteikti klātos daudz grūtāk.

VĒRSIS Veiksies ar radošo dzīves jomu saistītajiem Vēršiem. Lai saskarsmē ar apkārtējiem neveidotos lieki sarežģījumi, centies būt atvērtāks, dalīties ar līdzcilvēkiem savos nākotnes plānos.

DVĪŅI Var rasties iespējas uzlabot materiālo stāvokli. Šodien droši vari iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs, meklēt sev domubiedrus. Kopdzīvē ar otro pusīti nav izslēgtas asākas vārdu pārmaiņas.

VĒZIS Diena solās būt ļoti noslogota, tev nāksies krietni vien papūlēties, lai veiksmīgi tiktu galā ar uzstādītajiem mērķiem. Ja arī rodas saspringtas situācijas, centies saglabāt mieru, nosvērtību un pārliecību par sevi.

LAUVA Esi piesardzīgāks, dodot visa veida solījumus, mēģini pēc iespējas objektīvāk novērtēt pašreizējās iespējas. Dienas pirmajā pusē ieteicams atturēties no valsts iestāžu apmeklējuma.

JAUNAVA Tevi var jūtami sadusmot jauno kolēģu bezrūpīgā attieksme pret viņu pienākumiem. Taču zvaigznes iesaka atturēties no kritizēšanas, pamācīšanas. Vēlamāk, lai katrs pats laika gaitā apzinās savas kļūdas.

SVARI Ja vien būsi pietiekami pašaizliedzīgs, enerģisks, spēsi viegli tikt galā ar paredzētajiem darbiem. Ja tev veicamas pārrunas ar augstākstāvošajiem, labāk tās ieplānot dienas otrajā pusē.

SKORPIONS Veikli tiksi galā ar saimnieciska rakstura darbiem. Nav izslēgts, tava palīdzība būs nepieciešama kādam no kolēģiem. Dienas izskaņā vēlams pabūt kopā ar otro pusīti, izrunāt pēdējā laika aktualitātes.

STRĒLNIEKS Tavas domas, līdzīgi kā noskaņojums var izrādīties ļoti mainīgs, nedaudz neprognozējams. Šis nav piemērotākais brīdis, lai veiktu apjomīgus finansiālus darījumus, kā arī kārtotu tieslietas.

MEŽĀZIS Tā vai citādi, bet tu vari tikt iesaistīts radinieku konfliktos. Centies ieturēt neitrālu pozīciju, neļauties emociju uzplūdiem. Darba jomā no tevis tiks gaidīta praktiskums, piezemētība un tālredzīgums.

ŪDENSVĪRS Jutīsies brīvs un nepiespiests gan darbā, gan privātajā dzīvē. Kādam Ūdensvīram var dzimt ļoti perspektīvas idejas. Kopumā diena veiksmīgāka radošās pasaules pārstāvjiem.

ZIVIS Mēģini pēc iespējas rūpīgāk koncentrēties saviem tiešajiem darba pienākumiem, nenovērst uzmanību ar blakuslietām. Tev šobrīd labāks kontakts veidosies ar gados jaunāko paaudzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu