''Barcelona'' sezonas ievadā zaudē ''Athletic''

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Barcelona" futbolisti
"Barcelona" futbolisti Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola čempionāta iepriekšējās sezonas uzvarētāja "Barcelona" piektdien jauno sezonu sāka ar pēdējo minūšu zaudējumu, turklāt traumu guva viens no vadošajiem uzbrucējiem Luiss Svaress.

"Barcelona" viesos ar 0:1 (0:0) piekāpās Bilbao "Athletic" futbolistiem, kuriem uzvaru ar akrobātisku sitienu izrāva Aritss Aduriss.

Spēles pirmajās 20.minūtē centrālā persona laukumā bija "Barcelona" vārtsargs Marks Andrē ter Štēgens, kurš pāris reizes glāba viesus no zaudētiem vārtiem. Mača pirmais pavērsiens bija 33.minūtē, kurā Svaress trāpīja ar bumbu pa vārtu stabu un uzreiz guva kājas ikra savainojumu.

Dažas minūtes vēlāk viņš tika nomainīts, urugvajieša vietā laukumā dodoties Rafinjam. Svaresa vietu uzbrukuma smailē ieņēma "Barcelona" jaunieguvums Antuāns Grīzmans, kura vietā kreisajā malā darbojās Rafinja. Tieši Rafinja 44.minūtē trāpīja pa vārtu pārliktni.

Otrajā puslaikā par bīstamākiem momentiem parūpējās viesi, taču vārtus guva mājinieki. Divas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Andera Kapas augstas piespēles no labās malas, Aduriss sāniski "šķērītē" raidīja bumbu vārtos un izrāva mājiniekiem negaidītu uzvaru.'

Zīmīgi, ka kluba 38 gadus vecais veterāns Aduriss tikai minūti pirms vārtu guvuma devās laukumā uz maiņu.

Šobrīd nav zināms, cik nopietni ir Svaresa trauma. "Barcelona" komandai šobrīd nevar palīdzēt argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi, kuram arī ir ikra savainojums.

"Barcelona" futbolisti iepriekšējā sezonā izcīnīja savu otro titulu pēc kārtas un 26.vēsturē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu