"Ekstrasensu cīņu" uzvarētāja Džūlija Vanga beidzot jūtas "savā ādā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēdējo pāris gadu laikā ir ļoti mainījusies populārā šova "Ekstrasensu cīņu" 15. sezonas uzvarētāja Džūlija Vanga. Tagad ir grūti atpazīt blondo dāmu ar caururbjošu skatienu, kas priecēja ar savu sievišķīgo izskatu un pārsteidzošajām spējām.

Pēc dalības šovā Džūlija Vanga dramatiski zaudēja svaru, atbrīvojās no garajām cirtām, atteicās no grima, nomainīja garderobi un sāka izskatīties kā vīrietis. Nesen viņa atzina, ka par to jau ilgi sapņoja.

"Mani elki vienmēr ir bijuši vīrieši. Nē, ne jau tādā izpratnē, ka es esmu traka pēc viņiem un, kā saka, kopēju viņu izskatu. Es tikai vienmēr esmu gribējusi būt tāda kā viņi.

Runāšanas veids, paradumi, raksturs, domas - es vienmēr ievēroju zināmu līdzību starp vīriešiem, kurus uzskatu par ideāliem, un sevi. Vai arī es vēlos atrast šādu līdzību. Tas, iespējams, nav pareizi," Vanga dalījās savās pārdomās.

Foto: Džūlija Vanga pirms pārvērtībām

Drīz Džūlija sāka pārvērst vēlamo realitātē. Viņa sāka sevi dēvēt par Tomasu un nopietni domāja par operāciju, lai labotu dzimumu, jo hormonālā terapija nedod vēlamo rezultātu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julievang.ru (@julie_vangreal) on

Vanga informēja sekotājus, atzīmējot, ka viņa nav transpersona un nav veikusi plastiskās operācijas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julievang.ru (@julie_vangreal) on

Foto: Džūlija Vanga

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu