Džeko vēl uz trim gadiem pagarina līgumu ar "AS Roma"

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edins Džeko
Edins Džeko Foto: EPA/Scanpix

Futbolists Edins Džeko uz trim gadiem pagarinājis līgumu ar Itālijas A sērijas klubu "AS Roma", kurā viņš spēlēja arī iepriekš, paziņoja komanda.

Šajā starpsezonā izskanēja runas, ka 33 gadus vecais bosnietis varētu pievienoties citai Itālijas vienībai Milānas "Inter", tomēr pēc noslēgtā līguma visas baumas nu ir kliedētas, jo uzbrucējs "AS Roma" plāno palikt līdz pat 2022.gada 30.jūnijam.

"Tikai tagad sapratu, cik ļoti viņi vēlējās, lai es nepametu klubu," teica futbolists, kurš Itālijas vienībai pievienojās 2015.gada augustā, pārnākot no Anglijas premjerlīgas komandas Mančestras "City".

"Šeit mums ir viss nepieciešamais, lai izcīnītu uzvaras, un es esmu ļoti gandarīts, ka palikšu šeit vēl dažus gadus," priecīgs par pieņemto lēmumu bija Džeko.

"AS Roma" rindās Džeko aizvadījis jau 179 spēles, kurās izcēlies ar 87 vārtiem. Tāpat futbolists bija A sērijas labākais vārtu guvējs 2016./17.gada sezonā.

Tāpat "AS Roma" apstiprināja, ka vienības rindas turpmāk pārstāvēs arī Turcijas futbolists Jildrims Džetins, kurš Itālijā spēlēs turpmākos piecus gadus. Viņa transfēra summa ir trīs miljoni eiro.

Romas klubs pērn Paulo Fonsekas debijā Itālijas A sērijā finišēja sestajā vietā, bet šīs sezonas pirmais mačs paredzēts nākamajā svētdienā, kad mājās būs jāspēlē ar "Genoa".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu