Šveicē irākietis sabiedriskā vietā dusmās pret zemi metis savu četrus gadus veco meitu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Šveices ziemeļos netālu no Brugas dzelzceļa stacijas sestdien, 17. augustā, kāds 50 gadus vecs irākietis smagi savainojis savu 4 gadus veco meitu, triecot viņu pret zemi vairākas reizes. Cietusī meitene slimnīcā nogādāta ar helikopteri.

Ārgavas kantona policija informēja, ka 50 gadus vecais irākietis neilgi pirms plkst. 15.00 Neumarktas tirdzniecības centrā ticies ar savu šveiciešu izcelsmes dzīvesbiedri un abu kopīgās meitas māti.

Portāls "blick.ch", atsaucoties uz aculiecinieku teikto, vēsta, ka abu pieaugušo starpā izcēlies strīds, un irākietis savu četrus gadus veco meitu vairākas reizes metis pret zemi. Savukārt portāls "20min.ch" ziņo, ka traģēdija notikusi Neumarktas tunelī, kas ved uz dzelzceļa staciju.

Kāds 14 gadus vecs notikušā aculiecinieks pastāstīja, ka sieviete un vīrietis jau ejot pa tuneli strīdējušies, kad pēkšņi viņš sagrābis savu meitu un vismaz divas reizes metis pret zemi. Meitene ar galvu atsitusies pret kāda neliela soliņa stūri, pēc kā stipri asiņojusi un bijusi bezsamaņā.

Iepretim notikuma vietai esošās aptiekas darbiniece bērnu ienesusi pie sevis un noslēpusi.  

Kad vīrietis sācis trakot, kāda cita bērna tēvs viņu mēģinājis savaldīt, bet vēl divi vīrieši viņu palīdzējuši noturēt līdz ieradusies policija. Meitene kritiskā stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Bērna māte – kāda 38 gadus veca Šveices pilsone, kā arī aculiecinieki incidentā nav cietuši, taču sieviete bijusi tādā šokā, ka vispār nav spējusi pakustēties. Strīda brīdī klāt bijusi arī meitenītes vecāmāte, kas izplūdusi asarās.

50 gadus vecais vīrietis bieži iepircies stacijas tunelī, taču nekad tik agresīvi nav uzvedies. Strīda pamatā varētu būt fakts, ka viņam uz vairākiem mēnešiem liegts satikties ar savu bērnu, ko māte pēdējā laikā audzināja viena pati, turklāt abi pieaugušie runājuši arī par naudu. 

Ārgavas kantona policija neatklāj, tieši kādā veidā četrus gadus vecā meitene savainota. Par notikušo sākta izmeklēšana. Vīrieša rīcības motīvi pagaidām nav zināmi.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu