PSG sezonas otrajā mačā piedzīvo zaudējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Parīzes "Saint-Germain" futbolisti
Parīzes "Saint-Germain" futbolisti Foto: AFP/SCANPIX

Pērnā gada Francijas futbola čempionāta uzvarētāja Parīzes "Saint-Germain" (PSG) svētdien savā otrajā šīs sezonas mačā piedzīvoja zaudējumu.

PSG viesos ar 1:2 (1:1) piekāpās "Stade Rennais" klubam.

Mača 36.minūtē Edisons Kavani panāca 1:0, bet astoņas minūtes vēlāk precīzs bija M'Bajē Niangs. Tikmēr Romēns del Kastiljo uzvaras nesošos vārtus guva otrā puslaika pašā sākumā.

Parīzes vienība jau mača pirmajā ceturksnī izveidoja divus bīstamus momentus - sākotnēji izcelties nespēja Juliāns Drakslers, bet iepriekš Kavani raidītais sitiens atdūrās pret vārtu stabu. Savu iepriekšējo neveiksmi Kavani pamanījās labot, kad neprecīzu saspēli veica vārtsargs ar aizsargu, pirmajam pie bumbas tiekot tieši Kavani, kurš bija nekļūdīgs (1:0).

Īsi pēc tam Niangs no soda laukuma raidīja bumbu apakšējā vārtu stūrī, bet otrā puslaika sākumā, uzvaras vārtus, sitot ar galvu, guva del Kastiljo.

PSG rindās aizvien nebija Neimars, kurš šosezon kopumā izlaidis jau trīs oficiālās spēles parīziešu rindās.

Zīmīgi, ka mājinieku rindās spēli pamatsastāvā sāka vien 16 gadus vecais Angolas futbolists Eduardu Kamavinga, kurš nospēlēja visas 90 minūtes un pat pamanījās rezultatīvi piespēlēt uzvaru nesošajos vārtos.

Tikmēr jaunā talanta komandas treneris ŽIljēns Stefāns atzīmēja, ka futbolists kopš aprīlī piedzīvotās debijas PSG rindās, turpinājis progresēt, tāpēc arī ticis pie citām iespējām. Kamavinga ir pirmais spēlētājs kopš 2002.gada, kurš tik agrā vecumā pamanījis piedalīties Eiropas vadošo līgu spēlē.

"Ir pagājuši seši mēneši kopš viņš ir kopā ar lielo komandu, un Kamvinga lieliski ir iejuties kolektīvā," sarunā ar mediju "Canal+" teica speciālists. "Lai uzlabotu apstākļus viņa izaugsmei, nodrošinājām treniņus kopā ar pārējiem spēlētājiem un apkalpojošo personālu."

"Jau pagājušās sezonas sākumā viņš demonstrēja lielisku sniegumu, taču tagad viņš tikai apliecina to, cik liels ir viņa talants," jauno futbolistu slavēja Stefāns.

Savukārt PSG spēlētājs Tjagu Silva sarunā ar vietējiem medijiem atzina, ka pēc labā sākuma viņa komanda samazinājusi apgriezienus.

"Iesākām labi, tomēr palaidāmies. Nezinu, kāpēc zaudējām koncentrēšanos," teica spēlētājs. "Šis nebija īstais PSG. Pretinieki spēlēja labi - īpaši aizsardzībā. Viņi bija piesardzīgāki par mums."

PSG pēc divām spēļu kārtām ar vienu uzvaru atrodas vien astotajā pozīcijā, kamēr "Stade Rennais" guvuši divus panākumus, ierindojoties trešajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu