"Viņš sagrāba mani, trieca pret zemi, iebāza roku biksēs". Tartu nezināms ļaundaris uzbrucis jaunietei (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Kāda Igaunijas pilsētas Tartu iedzīvotāja dalījusies ar savu stāstu, kā viņai nācies piedzīvot nezināma ļaundara uzbrukumu, vēsta portāls "Postimees". 

"Meitenes, lūdzu, naktī vienas mājās neejiet, ņemiet taksometru vai dodieties kopā ar draudzeni vai puisi. Ar kādu, kuram uzticaties," sociālajos tīklos "Instagram" un "Facebook" savu stāstu sāk jauniete. 

"Piektdienas vakarā man uzbruka kāds nepazīstams vīrietis. Tas notika Tartu," viņa stāsta. 

Vīrietis esot viņu sagrābis, triecis pret zemi un iebāzis roku biksēs. 

"Es sāku skaļi kliegt, bet viņš bāza savu roku man mutē.

Man paveicās, es tiku sveikā cauri ar vieglām traumām un šoku. Visiem tā var nepaveikties. Pagaidām tas man šķiet kā ļauns murgs, tāpēc, ka tas notika manā dzimtajā pilsētā, uz ceļa, pa kuru esmu gāju neskaitāmas reizes". 

Tartu policijas pārstāvis Veiko Jarva norāda, ka par incidentu paziņots policijai sestdien no rīta. Sākts kriminālprocess. 

"Šis gadījums ir ārkārtējs Tartu pilsētā un citos Igaunijas reģionos, tomēr ir skaidrs, ka tādi gadījumi liek cilvēkiem justies nedroši. Lai arī pašlaik nav noteikta ļaundara identitāte, cietusī sieviete policistiem aprakstījusi pāridarītāju, tas palīdzēs viņa meklēšanā," norādījis Jarva. 

Viņš tāpat pastāstīja, ka cietusī šajā gadījumā rīkojusies pareizi - nekavējoties izsaukusi policiju, aprakstījusi pāridarītāju un darījusi visu iespējamo, lai rūpētos par savu veselību un drošību. 

Jarva arī norāda, ka naktīs labāk mājās doties ar taksometru vai drošā kompānijā. Saskaroties ar līdzīgu apdraudējumu, sev jāpievērš uzmanību, jādodas uz drošu vietu, kur iespējams lūgt palīdzību un izsaukt policiju. 

Tāpat policijas pārstāvis stāsta, ka, neraugoties uz fizisko sagatavotību, nevajag mēģināt ļaundarim uzbrukt, jo iepriekš nav iespējams paredzēt, vai viņam nav arī kāds ierocis. "Ja situācija pieprasa aizsargāt savu dzīvību, izmantojiet visus pieejamos līdzekļus, lai novērstu uzbrukumu - gan koka zaru, gan atslēgu saišķi, gan visu, kas ir tuvumā," teic policists un aicina neklusēt un par noziedzīgiem nodarījumiem ziņot likumsargiem. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu