"Tas ir īsts brīnums!" Kanādā izdzīvo sieviete, kurai pēc izlēkšanas no lidmašīnas nav atvēries izpletnis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Kanādā 30 gadus veca sieviete, kura aizrāvusies ar izpletņlēkšanu, izdzīvojusi pēc kritiena no aptuveni 1,5 tūkstošiem metru augstuma, vēsta CNN.

Sieviete veikusi lēcienu virs kādas nelielas Kanādas pilsētas. Izlēkšanas laikā nav atvēries ne galvenais, ne arī rezerves izpletnis. Sieviete piezemējusies mežā.

Viņa nekavējoties tika nogādāta slimnīcā, kur tika konstatēti vairāki lūzumi, tostarp viens muguras skriemeļa lūzums, taču mediķi apgalvo, ka traumas dzīvībai draudus nerada.

"Tas ir īsts brīnums! Nezinu, kā cilvēks var izdzīvot pēc šāda kritiena no lidmašīnas. Mēs visi domājām, ka tas beigsies bēdīgi," saka kāds vīrietis, kurš arī grasījies veikt lēcienu ar izpletni.

Kanādas policija patlaban sākusi izmeklēšanu.

1972. gadā kāda serbu izcelsmes stjuarte Vesna Vulovica nokrita no 10160 metru augstuma. Viņa guva neskaitāmus kaulu lūzumus un dažādas traumas. Tāpat viņa dažas dienas atradās komā, taču izdzīvoja. 10 mēnešus sieviete bija paralizēta ķermeņa apkašējā daļa. Ārstēšana ilga aptuveni 16 mēnešus. Vuloviča nomira 2016. gada decembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu