Topošajai vicemērei Vladovai plāno uzticēt Satiksmes un Labklājības departamentu pārraudzību (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas domes sociālo jautājumu komitejas un izglītības, kultūras un sporta komitejas locekle Anna Vladova apmeklē uzņēmumu "Rīgas satiksme", lai apskatītu pirmos septiņus autobusus, kurus "Rīgas satiksme" gatavo nodošanai pilsētas skolu vajadzībām.
Rīgas domes sociālo jautājumu komitejas un izglītības, kultūras un sporta komitejas locekle Anna Vladova apmeklē uzņēmumu "Rīgas satiksme", lai apskatītu pirmos septiņus autobusus, kurus "Rīgas satiksme" gatavo nodošanai pilsētas skolu vajadzībām. Foto: Edijs Pālens/LETA

Topošajai Rīgas vicemērei Annai Vladovai (S) plānots uzticēt Rīgas domes Satiksmes departamenta un Labklājības departamenta pārraudzību, izriet no jaunievēlētā Rīgas mēra Oļega Burova (GKR) sacītā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma".

Burovs teica, ka šorīt parakstīs rīkojumu, ar kuru Vladovai pārraudzībā tiks minētie departamenti. Šie departamenti izvēlēti, jo attiecīgās komitejas vada "Saskaņas" pārstāvji.

Savukārt otrs vicemērs, "Neatkarīgo deputātu frakcijas" pārstāvis Vadims Baraņiks pārraudzīs Rīgas pilsētas būvvaldi un Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentu. Burovs paskaidroja, ka tas tādēļ, ka Pilsētas attīstības komiteju vada viņa frakcijas biedrs Aleksejs Rosļikovs.

Kā ziņots, pirmdienas vakarā pēc divu mēnešu ilgām politiskām diskusijām Rīgas domes ārkārtas sēdē par Rīgas mēru tika ievēlēts Burovs.

Otrdien plkst.10 ir sasaukta vēl viena Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā plānots lemt par Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka ievēlēšanu, kā arī Rīgas brīvostas pārvaldes valdes locekļu amatiem.

Tāpat sēdē tiks lemts par atbildības sfēru sadali starp vicemēriem, kā arī Eiropas Savienības Reģionu Komitejas sastāvu.

Patlaban izskanējusī informācija liecina, ka vicemēra amatam tiks virzīta Vladova. Vicemēra amats ir kļuvis vakants, līdzšinējam vicemēram Burovam kļūstot par Rīgas domes priekšsēdētāju.

Savukārt brīvostas valdes locekļu amatiem tiks virzīti jaunais mērs Burovs un deputāts Sandris Bergmanis (S), kuram no nākamā gada sākuma iecerēts izveidot arī vēl vienu - trešo - Rīgas vicemēra amatu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu