"Lakers" izrāda interesi par Hovardu un Noa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dvaits Hovards
Dvaits Hovards Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Lakers" izrādījusi interesi par pieredzējušo centra spēlētāju Dvaitu Hovardu, kā arī Joakimu Noa, kuri patlaban pārstāv Memfisas "Grizzlies" vienību.

"Lakers" gatavojoties jaunajai sezonai, vienā no treniņiem piemeklēja nelaime, jo kārtējo ceļgala locītavas traumu (pārplēstas krusteniskās saites) guva Demarkuss Kazinss, kurš Losandželosas klubam pievienojās vien šajā starpsezonā.

Līdz ar Kazinsa traumu, "Lakers" sastāvā šobrīd iztrūkst centra spēlētāju, tāpēc arī parādījusies interese par Hovardu, kurš šajā komandā spēlējis jau iepriekš. Bez Kazinsa "Lakers" rīcībā no centra spēlētājiem palicis vien Džaveils Makgī.

Tikmēr ESPN un portāls "The Athletic" ziņo, ka "Grizzlies" komanda, kurā Hovards nonāca šajā starpsezonā, kad tika aizmainīts no Vašingtonas "Wizards", ļāvusi basketbolistam iesaistīties sarunās ar "Lakers". Hovards Losandželosā spēlēja 2012./13.gada sezonā - togad viņš bija labākais līgā cīņā par atlēkušajām bumbām.

"The Athletic" arī vēstīja, ka interese no "Lakers" puses ir arī par Noa, kurš patlaban ir Hovarda komandas biedrs "Grizzlies" rindās.

Hovards aizvadītajā sezonā aizvadīja vien deviņas spēles, jo iedzīvojās muguras savainojumā, bet kopumā viņš NBA aizvadījis 15 sezonas, kurās caurmērā spēlē izcēlās ar 17,4 punktiem, 12,7 atlēkušajām bumbām, diviem bloķētiem metieniem un 1,5 rezultatīvu piespēli.

Savukārt Noa deviņas sezonas pavadīja Čikāgas "Bulls", bet pēc tam vēl divas nospēlēja Ņujorkas "Knicks". Pērn viņš pievienojās "Grizzlies", vidēji spēlē izceļoties ar 7,1 punktu, 5,7 atlēkušajām bumbām un 2,1 rezultatīvu piespēli.

Zīmīgi, ka Noa "Knicks" rindās spēlēja kopā ar Latvijas basketbolistu Kristapu Porziņģi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu