Jaunietis Lielbritānijā pirmo reizi mūžā pamēģinājis piedalīties loterijā un laimējis milzīgu laimestu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Lielbritānijā kāds 19 gadus vecs vīrietis piedalījās loterijā, mazgājoties vannā. Izvēlētie skaitļi izrādījās veiksmīgi, un viņš laimēja lielo balvu jeb "džekpotu", vēsta "The Mirror".

19 gadus vecais Sems Lotons, kurš strādā par datu analītiķi, apgalvo, ka pirmo reizi mūžā pamēģinājis piedalīties loterijā. Spēlēt loteriju viņu iedvesmojis kāds cilvēks, kurš iepriekš bija laimējis lielāko balvu - trīs miljonus sterliņu mārciņu.

"Es gulēju vannā un prātoju - kāpēc gan nepamēģināt? Es viedtālrunī lejupielādēju loterijas lietotni, samaksāju 10 sterliņu mārciņas (11 eiro) un spēlēju, ļaujot datoram izvēlēties skaitļus manā vietā," stāsta Sems.

Vēlāk vīrietis pārbaudīja spēles rezultātus un uzzināja, ka viņš laimējis 120 000 sterliņu mārciņu jeb 131 000 eiro.

"Es nekad neesmu piedalījies loterijā. Es pasaucu savu draudzeni, lai viņa pārbauda, vai tiešām esmu laimējis, taču viņa arī neko nesaprata. Beigās sapratām, ko tas nozīmē," stāsta Sems.

Pāris grasās braukt dzīvot uz Ņujorku un, ņemot vērā, ka pārim nesen ir piedzimis bērniņš, jaunie vecāki plāno ieguldīt daļu no laimesta mājas iegādei, bet pārējo tērēt auto iegādei.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu