Sieviete nokārto dabiskās vajadzības pie Brīvības pieminekļa un mēģina izlikties par ārzemnieci (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Brīvības piemineklis.
Brīvības piemineklis. Foto: Edijs Pālens/LETA

Naktī uz trešdienu, 21. augustu, Brīvības pieminekļa pakājē aizturēta kāda sieviete, kura tur demonstratīvi nokārtojusi dabiskās vajadzības. Kad pie viņas pienākuši policisti, sieviete sākotnēju izlikusies, ka ir ārzemniece, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Īsi pirms pusnakts, kad pilsētas centrā vēl ir diezgan daudz ļaužu, Brīvības pieminekļa policijas patruļa ievērojusi šokējošu skatu - kāda aptuveni 40 gadus veca sieviete pieminekļa pakājē, vietā, kur ārvalstu delegācija vien dažas stundas nolikusi ziedus, nokārtojusi dabiskās vajadzības.

Kad pie sievietes piegājuši policisti, viņa sākusi ar runāt angļu valodā, līdz ar to informācija nodota Rīgas pašvaldības policijas centra pārvaldes darbiniekiem, lai varētu  nodrošināt lietvedību angļu valodā. Sievietes sākotnējā versija bija tāda, ka viņa ir apzagta un tādēļ apvainojusies uz šo valsti.

Likumsargiem arī stāstīts, ka sievietei no rīta reģistrējusies viesnīcā, taču esot notikušas kādas tehniskas problēmas, kuru dēļ viņai nav kur palikt.

Tiesa, policisti ievērojuši, ka sievietes uzvedība un sniegtās atbildes ir jocīgas, reizēm nesakrīt ar iepriekš teikto un brīžiem pat absurdas, tādēļ turpinājuši šķetināt patiesību. Pēc kāda laika atklājās, ka sieviete runā latviešu valodā. Uz jautājumu, kādēļ tā jārīkojas, sieviete atbildēja, ka viņai un viņas ģimenei draudot briesmas, tādēļ viņa lūgusi patvērumu ASV.

Notikuma vietā viņai noformēts administratīvā pārkāpuma protokols un piemērots sods 250 eiro apmērā. Tāpat saņemta informācija no Valsts policijas, ka šī pati sieviete atstājusi mantas Bulgārijas vēstniecībā. Sieviete nogādāta Valsts policijas iecirknī, kur viņa saņēma savas mantas.

Komunikācija ar sievieti liecināja, ka viņai iespējamas kādas psiholoģiskas dabas problēmas, tāpēc uz policijas iecirkni izsaukti mediķi, kuri pieņēma lēmumu sievieti hospitalizēt.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu