Piecgadīgs zēns ASV uz bērnudārzu aiznes kokaīnu, pats to nemaz nezinot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vardarbība pret bērniem. Ilustratīvs attēls
Vardarbība pret bērniem. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Piecus gadus vecs zēns, pats to nezinot, uz bērnudārzu kādā Ņūorleānas piepilsētā atnesis kokaīnu. Notikušā rezultātā aizturēts vīrietis un sieviete, trešdien, 21. augustā paziņojusi policija, vēsta "ABC News".

Skolotāja otrdien pamanījusi, ka bērns tur rokās maisiņu ar baltu pulverīti. Viņa pasaukusi virsnieku, kurš pie bērna atrada vienu maisiņu ar kokaīna pulveri un divus ar kreka kokaīnu.

Bērnam nav bijusi nekāda nojausma par narkotikām. Izmeklētāji pārmeklēja puikas mājas, un tajā atrada marihuānu un vēl kokaīnu. Policija domā, ka pieaugušie mēģinājuši bērna apģērbā narkotikas noslēpt.

"Teorija ir tāda, ka viņi tās slēpa bērna drēbēs domājot, ka gadījumā, ja policija ierastos pārmeklēt viņu mājas, bērna apģērbs būtu pēdējais, ko pārbaudītu," sacīja policijas pārstāvis.

23 gadus vecā sieviete un 51 gadu vecais vīrietis aizturēti aizdomās par cietsirdību pret mazgadīgo, narkotiku glabāšanu ar nolūku tās izplatīt un narkotiku lietošanas piederumu glabāšanu. Policija uzskata, ka aizturētie bija partneri.

Lai pasargātu bērna privātumu un drošību, netiek izpausts, vai un kāda radniecība viņu vienojusi ar aizturētajiem. Esot veikti nepieciešamie soļi, lai nodrošinātu viņa labklājību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu